2777
2789
عزیزم زرده تخم مرغ با زرد چوبه با عسل یا خرما میکس کن ماساژ بده روی دستش بعد هم ببند تا صبح روش بمون ...

گلم انقد درد داره که حتی نمیشه دست گذاشت. درضمن دکتر آتل بندی کرده اما فایده نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونید دلیلش ممکنه چی باشه .آخه هیچ کار سنگینی هم انجام نداده.خیلی اتفاقی اینطور شده

وقتی میگی کار سنگین انجام نداده ممکنه خیلی چیزهای دیگه دلیل ش باشه

قرص هایی ک گفتم حتما تهیه کن

گلم انقد درد داره که حتی نمیشه دست گذاشت. درضمن دکتر آتل بندی کرده اما فایده نداره

می دونم چی می گی اما تنها راهش همینه که خوب بشه، واسه دردش هم که فقط مسکن، شیاف بزاره هم خوبه

ازم بپرس پیداش نمیکنم

گفتم موردی بوده که که پزشکی بخونه بعد اخراجی باشه و کمیسیون تشکیل بدن و برش گردونن؟؟؟؟ اینم بگم که شورای دانشکده قبول کرده که برگرده

این کاربری کاربری دست دو تا رفیقه 😎 
گفتم موردی بوده که که پزشکی بخونه بعد اخراجی باشه و کمیسیون تشکیل بدن و برش گردونن؟؟؟؟ اینم بگم که ش ...

من تا حالا ندیدم اینی ک میگی

اما میگی شورای دانشکده قبول کرده فکر کنم بشه برگرده