2777
2789

سلام دوستان.شوهرم از دیشب تا حالا مچ دستش کرم کرده ودرد داره .دکتر هم رفته عکس گرفته گفته نشکسته فقط کش اومده.اما هیچ دارویی نداده.میشه بگید واسه کم شدن دردش چیکار کنیم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان.شوهرم از دیشب تا حالا مچ دستش کرم کرده ودرد داره .دکتر هم رفته عکس گرفته گفته نشکسته فقط ...

قرص دیکلوفناک 50 بده بخوره

پیجمو فالو کنید عشقا مرسی❤ sarina13762020.      9/9/99به همه ارزوهام میرسم و اونی که ازش بدم میاد به سزای عملش میرسه
سلام دوستان.شوهرم از دیشب تا حالا مچ دستش کرم کرده ودرد داره .دکتر هم رفته عکس گرفته گفته نشکسته فقط ...

به نظر من مسکن بخوره مثل ژلوفن کمپایند یا سلوکسیب برای تقویت استخوان و رفع کشیدگی هم از کپسول استوکینون خوبه

کیسه آب گرم  آرد و روغن خوبه ها

کاربر دلوینت هستم(یه مدت کاربریم دست یکی از دوستام بود که بهم پس داد❤)
به نظر من مسکن بخوره مثل ژلوفن کمپایند یا سلوکسیب برای تقویت استخوان و رفع کشیدگی هم از کپسول استوکی ...

نمیدونید دلیلش ممکنه چی باشه .آخه هیچ کار سنگینی هم انجام نداده.خیلی اتفاقی اینطور شده

استامینوفن کدئین خورده اما اثر نداره.به دیکلوفناک حساسیت داره.همچنین به ایبوبروفن. 

پس یه حوله گرم کن بزار رو جای اسیب دیده تا دردش کمتر بشه

پیجمو فالو کنید عشقا مرسی❤ sarina13762020.      9/9/99به همه ارزوهام میرسم و اونی که ازش بدم میاد به سزای عملش میرسه