2777
2789
عنوان

خانما اینجا کسی اکواریوم آب شیرین داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 28 پست

بجز گوپی اسم ماهیهای دیگه چیه میشه بگین بدونم؟

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
خب اینم مشکلی نداره ، فقط اگه آبو سیفون میکنین  حتما ۵۰ درصد آب آکواریومو تخلیه کنین و آبی که د ...

الان کل آبو خالی کردم اکواریومو با نمک شستم آب گذاشتم 

تا فردا بریزم ببینم بازم اینجوری میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پمپ هوای آکواریومتون هم کلا ۲۴ ساعت روشن باشه ، پمپ تصفیه هم هفته ای یه بار حتما تمیز شه کلا 

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
الان کل آبو خالی کردم اکواریومو با نمک شستم آب گذاشتم  تا فردا بریزم ببینم بازم اینجوری میشن

کار خوبی کردین ولی این عمل واسه هر ۶ ماه یه دفعست 

کالرویدو  مولی

خب ناسازگارم نیستن با هم ، یا تغذیه مشکل دارن و یا آب آکواریوم مشکلی داره از نظر املاح آب میگم که مضر هستن برای ماهی 

۶ ماه بود که‌ پر کرده بودم پس به موقعس

بله هر ۶ ماه یه دفعه کلا آب تخلیه شه و بشوریدش کلا ، میشه سالی دو مرتبه

راستی ماهیهای مریضتون هم حتما جدا کنین از بقیه ، بندازینشون تو یه ظرفی با یه شلنگ پمپ هوا داخل ظرف 

بعد برای اینکه حتی آب هم نزارین که ۲۴ ساعت بمونه داروی ضد کلر هست تو بازار که سریع کلر آب از بین میبره و نیازی نیست ۲۴ ساعت آب بمونه ولی به احتمال زیاد آب آکواریومتون اسیدی بوده که این مسئله پیش اومده

موفق باشید

ممنون از راهنمایی

خواهش میکنم 🙏

ن نبود اونشب اره دمای اب پایین بوده طفلیا همشون مردن

انقد دلم میسوزه میمیرن

دیشبم که آبشونو عوض میکردم کلا

انداختم تو لگن صبح دیدم یه دونه خوشگل کالرویدو پریده بیرون خشک شده😪