2777
2789

سلام داداشم نزدیگ مچ دستش یه چیز گرد قرمز تاول مانند دراومد دایره بعضی موقعه هام پوسته پوسته میشه نظرتون چی می تونه باشه دوهفته است میشه از موقعه که از شهرستان اومدن اینطوری

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

عکس نمی شه گذاشت چرا

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رفتم شهرستان زیر ناخنم زخم شد تا یه سال به اندازه یه بند انگشت همیشه زخم میشه و پوست پوشت میشد 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

پوستشه برجسته نشده از پوستش دایره قرمز شده چی خوبه بزنیم

واى رو ارنج من همينجور بود اينقدر زبر و خشن شده بود يه روز رفتم حموم ديدم نيست خيلى بزرگ بود هاااا مثل نوك سينه بود ولى يهويى غيبش زد جاش صاف صاف شد😶

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
پسوریازیس  نباشه ان شاءالله... حیوان خانگی ندارید

چی هست نه.ولی به گوسفند تو داهات دست زده به گندم دست زده اینا

اگه حالت آتشفشانی کوچیک داره و تقریبا چرکیه ممکنه سالک باشه. تقریبا متمرکزه.ولی سالک اولش تقریبا از کوچولو شروع میشه

اگه اینطوری نیس و خارش هم کمی داره ممکنه اگزما باشه

چون میگی دوهفته هست احتمالا اگزماست. دکتر پوست بره  براش پماد کورتون و انتی بیوتیک مینویسه و زود خوب میشه. مواد شوینده ضدعفونی کننده زیاد میزنه دستش؟

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
واى رو ارنج من همينجور بود اينقدر زبر و خشن شده بود يه روز رفتم حموم ديدم نيست خيلى بزرگ بود هاااا م ...

آره مال اینم اونطوریه ولی بیرون نزده 

اگزماست

اگزما مگه دایره قرمزه از سکه ام بزرگ تره

آره مال اینم اونطوریه ولی بیرون نزده 

كم كم بيرون هم ميزنه از من كاملا زده بود بيرون دقيقا مثل سينه زن😞

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

امروز نمی شه عکس گذاشت آیا؟