2777
2789
عنوان

چه پیامی بدم؟

129 بازدید | 17 پست

سلاام . من چندسالی هست با پسری تو رابطم این اواخر خواستم یکم ازش فاصله بگیرم که ببینم متوجه نبودم میشه یانه ی هفته ای هیچی نگفتم البته اینم بگم که کم باهم صحبت میکنیم بخاطر مشغله هایی که داریم بعد چندروز بهم اس داد جواب ندادم میخام بدونم که کجای زندگیشم و و رابطمونو جدی میبینه یا نه اینم بگم که قبل از اینکه پیام ندم گفتم میخام تنها باشم یکمی نمیدونم چه جوابی بدم به پیاماش یا چه رفتاری کنم که بفهمم رابطمون جدیه یا نه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه حرف بدرد نمیخوره میخام حرفی بزنم یا رفتاری کنم که با عملش نشونم بده پسرا این تیپ حرفارو ندارن&nb ...

خب بهش توجه نکن😐

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
متاسفانه خیلی دوسش دارم و رابطه برام مهمه واسه همین میخام بدونم کجای کارم

اوهوم.میفهمم

خب چن روز پیام ندادی چیکار کرد؟؟ دلتنگ شد؟؟

میشه یدونه صلوات بفرستین واسه خوشبختیم؟⁦♥️⁩
اوهوم.میفهمم خب چن روز پیام ندادی چیکار کرد؟؟ دلتنگ شد؟؟

پیام داد که خوبی ؟؟ هستی؟؟ من هیچی نگفتم هر ده دیثه اسممو گفت اخرم گفت باشه راحت باش منم یکم اعصابم خورده خوب بخوابی با ی قلب همین