2777
2789

والا من بعد ٤ ماه باردار شدم و اون ماهى كه باردار شدم دو بار عادت شدم البته قرص اشتباهى خورده بودم😂

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تاخیر داشتم بعد دوازده روز حالت پریودی دارم خوشحال بودم مامان شدم. ک افتادم لکه بینی

شوهرم رفته بی بی بخره.خداکنه باردار باشم

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
آره دیگه من  ماه اول اقدام دوبار پریود شدم میخام بدونم کسایی مثل من بودن ماه بعدش حامله شدن

این بارداری هم حکایتهاااااا داره ها😂😂😂

ان شاءالله که به سلامتی باردار میشی عزیزم

یعنی به خاطر قرص دوباره  پریود شدی

اره ميدونى من دوفاستون ميخوردم تاريخ اشتباهى خوردم قطعش كردم دوباره شروع كردم يعنى به فاصله ٥ روز دوباره عادت ماهانه شدم دهنم صاف شد 

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
اره ميدونى من دوفاستون ميخوردم تاريخ اشتباهى خوردم قطعش كردم دوباره شروع كردم يعنى به فاصله ٥ روز دو ...

خوشحال شدم شما مثل من شدی حالا به خاطر قرص گفتین ناامید شدم

خوشحال شدم شما مثل من شدی حالا به خاطر قرص گفتین ناامید شدم

عزيزدلم نااميد نباش خدا بزرگه شايدم باردارى و لكه لانه گزينى دارى 

پريود دومت زياد بود؟؟؟