2777
2789
عنوان

کاشت ناخن یا مژه؟؟؟

126 بازدید | 10 پست

ب نظرتون کاشت مژه بهتره یاد بگیرم یا ناخن

دلیل تونم بگید ممنان

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

ناخن به نظرم بیشتر سراغ ناخن میرن

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه کاشت توی شهر شما چقدره؟

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
وای مژه خیلی وقت میبره ۸ساعت شایدم بیشتر طول میکشه

سلام همسایه ناخن چی؟؟

سلام همسایه ناخن چی؟؟

همسایه ناخن حرفه ای ک بشی ۲ساعت

مژه حرفه ای ۳.تا۴ساعت

لیفت و لمینت مژه و ابرو خیلی خوبه البته اگ‌مشتری دار بشی

🤭در تاریخ  99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد🤭
همسایه ناخن حرفه ای ک بشی ۲ساعت مژه حرفه ای ۳.تا۴ساعت لیفت پ لمینت مژه و ابرو خیلی خوبه البته اگ‌م ...

نمیدونم میخوام مژه یا ناخن رو یادبگیرم ک بیشتر طرفدار داره بعدهااا اگه کارم گرفت انشالله بقیه چیزارو هم یادمیگیرم

نمیدونم میخوام مژه یا ناخن رو یادبگیرم ک بیشتر طرفدار داره بعدهااا اگه کارم گرفت انشالله بقیه چیزارو ...

خیلی باید صبرو حوصله داشته باشی زمان برن جفتش

🤭در تاریخ  99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد🤭