2777
2789

خسته شدم از دست خودم 

بعضی حرفها و کارها هست که دوست ندارم برای دیگران تعریف کنم اما وقتی با کسی صحبت میکنم نمیتونم خودمو کنترل کنم و همه چیزو تعریف میکنم

تمرین سکوت .

بیشتر شنونده باش .و حرفتو توی دلت سبک سنگین کن

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو کمتر صحبت کن و باهرکس احساس راحتی نکن داری با یکی خرف میزنی با خودت بدون ک نباید اعتماد کنی رازدارت نیس این چیزا

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

معمولا ب این میگن جوگیری جوگیرمیشی همه چیزایی ک نبایدبگب رومیگی روخودت کارکن بیشترشنونده باش تایه حرفی توذهنت میادب خودت بگوچ لزومی داره این بدونه

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
خب ضربه میخوری من حاضرم‌ مث دیوانه ها با خودم تو خونه حرف بزنم ولی حرفمو ب کسی نگم خودت باید جلو خود ...

دقیقا خیلی ضربه خوردم از این رفتارم زود تحت تاثیر حرفای مخاطبم قرار میگیرم و هر چیزی که دارمو میریزم رو دایره

دقیقا خیلی ضربه خوردم از این رفتارم زود تحت تاثیر حرفای مخاطبم قرار میگیرم و هر چیزی که دارمو میریزم ...

عزیزم اینروزا یا کسی حرفای یکی دیگه براش مهم نیست یا ک اگر از مشکلی بگی خوشحال میشن ک توام مشکل داری دوست دارن بیشتر بشه مشکلت بخدا ک دیگه هیچکس دوست آدمی نیست خودت حرفتو انقدر تو دلت بالا پایین و کم و زیاد کن تا نگیش 

عزیزم اینروزا یا کسی حرفای یکی دیگه براش مهم نیست یا ک اگر از مشکلی بگی خوشحال میشن ک توام مشکل داری ...

اره واقعا همینطوره . به خاطر همین اومدم راهکار بگیرم چون دوست و غمخوار واقعی نیست که نیست 

منم الان مامانم و آبجیام میدونن چقد پس انداز دارما

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود