2777
2789

یه چند روز مونده به این امتحان سخت و من  میخوام بدونم ایا برای شما یا اطرافیانتون پیش اومده که سر جلسه اتفاقی افتاده باشه که زحمات یکسال درس خوندنتون نابود شه؟؟؟ 😱مریض شده باشین یا بی دقتی یا بدشانسی؟؟؟😭😭 

ممنون میشم بگید تا برای ما تجربه شه و کنکور بهتری داشته باشیم 😊🌹❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی کار خاصی لازم نیست 

راحت و بدون استرس 

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

😭😭😭من دقیقا حالم بده گند میزنم

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

من ساله پیش ازشدت استرس دست وپام میلرزید انگارسرم گرم بودو نتونستم اصلا تمرکز کنم وقتم کم اومد زبانو حول زدم با یدونه اینو اونور منفی شدش دمای بدنم خیلی زیادشده بود واقعا همه زحمتام حیف شد

یکی از اسناهامون بود همش میگفت من فلان روز کنکورمه و مطمئنم قبول میشم فلان رشته هی بش میگفتن بگو اگه خدا بخواد ان شاءالله گفت منک خوندم نگم هم قبولم دقیقا سرجلسه امتحان نشسته بود یهو پنجره محکم باز میشه میخوره به سرش و مجبور میشه امتحان نده و میره بیمارستان