2777
2789
عنوان

چرا انقد نی نی سایت عجیب شده؟؟

139 بازدید | 27 پست

من سالهاست که میام نینی سایت و از بارداریم تصمیم گرفتم عضو شم ..ولی خیلی برام جالبه که نینی سایت انقد عوض شده نسبت به قبل

قبلا خیلی سوالای مفیدتر و بهتری پرسیده میشد و کامنتها فوق العاده کارآمد و مفید بود و همه حتی اگه کوچکترین چیزی بلد بودن و میدونستن دریغ نمیکردن...اما الان ببخشید بلانسبت خیلیا فقط شده چرت و پرت خیلی تعجب میکنم..سوالای مهم و مفید راجب بارداری و زایمان و فرزند اصلا جذابیت نداره و کسی تو این تاپیکها نمیره ولی تاپیکهای چرت و مزخرف و بی محتوای دعوا و خیانت و چرت و پرتهای یه مشت بچه که اکثرا هم ساخته ذهنشونه خیلی ازش استقبال میشه

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼

بخاطر اینه که شده پر مرد و بچه 😒

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اینه که شده پر مرد و بچه 😒

دقیقا...متاسفانه

کاش یه راه حلی برای این موضوع پیدا میکردن

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼

گل گفتی ...اینقد تاپیک مادر شوهر میخونم که هر شب خواب مادر شوهر و خواهر شوهر و جاری ملتو میبینم

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
دقیقا...متاسفانه کاش یه راه حلی برای این موضوع پیدا میکردن

کاش ولی متاسفانه نمی شه😔

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤

میانگین سنی کاربرا پایین تر از قبل اومده. قبلا عجیب بود یه نوجوون تو سایت ببینی الان پر از بچه های ۱۴ ۱۵ ساله اس و البته پسرای کم سن

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic
خب متاسفانه الان حرفای خاله زنکی و دخالتا و خیانت خیلی بیشتر شده تو زندگیا

درسته عزیزم...ولی بحثای خاله زنکی آخه جاش اینجا نیست

میانگین سنی کاربرا پایین تر از قبل اومده. قبلا عجیب بود یه نوجوون تو سایت ببینی الان پر از بچه های ۱ ...

دقیقا کاش انقد این سایت عمومی نبود و میشد کاری کرد