2777
2789
عنوان

دانشگاه با سوابق تحصیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خییییلی معذرت میخوام ترمی چنده البته اگه ایراد نداره 

میرم ترم ۳گلم مهرماه

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
موووووفق باشی😍

ممنون عزیزم،همچنین شما❤

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
راستش زیاد به هیچکدوم علاقه ندارم فقط میخوام برم بخونمش به اخر برسونم ک کار واسم داشته باشه

تا علاقه نداشته باشی نمیتونی تو هیچ کدوم از رشته ها دووم بیاری

درتاریخ 9|9|99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد  
نه شهرستان 

من تهرانم خب اگه تهران بودی راحت تر کمکت میکردم 

ببین من اول تو گوگل گشتم دانشگاه های اطراف و نزدیک منزلمونو بعد یکی رو که برام مناسب تر بود رو رفتم تو پورتال دانشگاه اونجا فرم ثبت نام اولیه رو انجام دادم به صورت اینترنتی خب بعد یه مدت خودشون زنگ زدن برای ثبت نام حضوری و تمام 

تو هم اول بگرد دانشگاه مورد نطر رو پیدا کن تو گوگل بزن ببین دانشگاه چه رشته هایی رو پذیرش دارن بعد فرم پر کن خیلی راحته 

معدلت چنده 

رشته چی دوست داری بری 

تا علاقه نداشته باشی نمیتونی تو هیچ کدوم از رشته ها دووم بیاری

من تجربی خوندم عشق پرستاری ام

یه سال پشت کنکور موندم اخر هفته کنکورمه حس میکنم قبول نمیشم...نمیدونم باز دووم میارم بمونم پشت کنکور یا برم ازاد حقوق و معماری بخونم

من تجربی خوندم عشق پرستاری ام یه سال پشت کنکور موندم اخر هفته کنکورمه حس میکنم قبول نمیشم...نمیدونم ...

منم ب پرستاری و حسابداری علاقه داشتم الانم حسابداریم تو رشته مم موفقم

درتاریخ 9|9|99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد  
بعله ولی خب بازار کارشم برام مهمه

بازار کارش تدریس هست اگه بتونید ازمون استخدامی قبول بشید خوبه

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
گلم علمی کاربردی هم معماری داره ها گفتم اگه نمیدونستی بگم  من خودم دانشگاه علمی کاربردی معماری ...

دفترچه علمی کاربردی رو پیدا نکردم

میتونی pdf بفرستی 

یه دنیا ممنون میشم