2777
2789

همه میپرسن کدوم کانال؟؟؟؟

تلویزیونه ما از وقتی فهمیده دوباره میخواد بده رفته تو دشویی نشسته میگه من خوشبو کننده هوام

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من هرسال میبینه ، هرسالم میگه اینجاشو ندیدم اونجاشو ندیدم 😐 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
خوش به حال بابام بدون ماهچهره صفا نداره

یجوری میگین صفا نداره انگار همیشه میمومد کنارتون میشست دونه دونه بهتون تخمه میداد😂

(شوخی)

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
اسی پسر من عاشق مختار هست ولی انصافا سریال قشنگیه من کلا کارهای تلویزیونی داوود میر باقری رو دوس د ...

اره قشنگه، به شوهرم گفتم شبا دیگه یازده باید خونه باشیم مختارو ببینیم

خدایا شکر

آخ جون جومونگم از شبکه نمایش میده آخجون دو تاشون باهم

یوزارسیف کمه فقط