2777
2789
عنوان

ببخشید یه سوالی بپرسم؟🤔🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 31 پست
خب شاید دلش درد میکنه مال ختنه اش نیست، چند وقتشه

دکتر گفته بهش شیرخشت و ترنجبین بدین... هرروز بهش میدم... ۲۰ رورشه تقریبا

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
خب پس حتما عادیه عزیزم دیگه تو چون حساس شدی فک میکنی بیخیاله میفته پس

دیشب خونی شده بود... با این مریضی و آلودگی میترسم... صدبار بردیمش دکتر...نمیدونم، گیجم

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر گفته بهش شیرخشت و ترنجبین بدین... هرروز بهش میدم... ۲۰ رورشه تقریبا

خب دلش درد میکنه 

برو از داروخونه کاراوی میکسچر بخر هر 8ساعت پنج سی سی بهش بده، یه کار دیگه هم میگم بکن خودم برای بچم میکردم یک قطره فقط یک قطره عرق نعنا رو با چند قطره آب مخلوط کن بهش بده آروم میشه 

یبوست داره یا شکمش کار میکنه؟؟ 

تو نخ ما نباش گره میخوری
خب دلش درد میکنه  برو از داروخونه کاراوی میکسچر بخر هر 8ساعت پنج سی سی بهش بده، یه کار دیگه هم ...

واقعا؟! باسه حتما این کارو میکنم... برای بچه ی ۲۰ روزه هم خوبه؟

اره بابا عالیه  اگه شکمش کار میکنه که هیچی اگ کار نمیکنه بگو یه روش بهت بگم

شکمش کار میکنه اونوقت؟ آخه هفته ای فقط یک بار جیش میکنه

منم عاشق بچم عزیزم نبود تایپیکای قبل میفرستی 😍

چرا گلم من اصلا حذفش نکردم...

شکمش کار میکنه اونوقت؟ آخه هفته ای فقط یک بار جیش میکنه

اون که گفتم برای دل دردش بود 

حالا یه کاری بهت میگم بکن شکمش کار میکنه دل دردم نمیگیره، یه دونه گوش پاک کن بردار بزن توی روغن زیتون خوب آغشته بشه به روغن به اندازه نیم سانت بکن داخل مقعدش همون لحظه شکمش کار میکنه راحت میشه، این روشو یه دکتر بهم گفت بچه منم تمام این مشکلاتو داشت حتما این کارو بکن، چند روز که این کارو بکنی خودش خوب میشه

تو نخ ما نباش گره میخوری
اون که گفتم برای دل دردش بود  حالا یه کاری بهت میگم بکن شکمش کار میکنه دل دردم نمیگیره، یه دون ...

ممنونم گلم... آره دکتر گفت اما نگفت با چه روغنی... ما با وازلین این کارو انجام میدادیم

سلام عزیزم، منم بیرجندم، تاپیکاتو هروقت بتونم دنبال میکنم، خوشحالم نی نی ت دنیا اومده، منم مثل تو معلمم. 

برا بچت عزیزم یاد بچه خودم افتادم الان نه ماهش تموم شده، یاد اولا میفتم گریه میگیره ماهم سه روزگی ختنه کردیم، حالا اونکه انشاالله باز بذارش خشک میشه، ولی پیگیر نفخش باش تو روخدا، که بزرگ بشه بدتره، بعد شیر حتما اروغش بگیر، چون میگی یبوسته بی بی کر سروقت بهش بده اخه هفته ای یه بار که خیلی کمه باید بیشتر دفع داشته باشه، هرموقع هم گریش شدید بود گریپ میکسچر دو سی سی بده، پیش کدوم دکتر میبریش

سلام عزیزم.خدا قوت.من پسرم دل درد داشت همه قطره امتحان کردم باید چندتا امتحان کنید  ببینی کدوم ...

سلام عزیز...ممنونم.... آره من به همه ی توصیه ها سعی میکنم تا حد امکان عمل کنم... دیگه ببینم چی به بچه میسازه

سلام عزیزم، منم بیرجندم، تاپیکاتو هروقت بتونم دنبال میکنم، خوشحالم نی نی ت دنیا اومده، منم مثل تو مع ...

سلام گلم...ممنونم... خیلی خوشحالم همشهری😍😘 پیش دکتر شیخانی😊