2777
2789
عنوان

دکتر بخشایی کیا

3188 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها، شنیدم دکتر بخشایی کیا اومده تهران و داره فعالیت می کنه. سریع ازش وقت مشاوره آنلاین گرفتم. ایشالا که عین خواهرم دماغمو خوب عمل کنه. آخه اون زمان اهواز زندگی می کردیم و خواهرم رفت پیشش عمل کرد.

دعا کنید برام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی؟؟؟ بذار برم سرچ کنم ببینم مطبش کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باورم نمیشه اومده تهران من پارسال نمونه کا ...

آره عزیزم این سایتشه برو اونجا آدرس و تلفنش هست دکتر بخشایی کیاhttps://drbakhshaeekia.com/

من دیروز گچ بینیمو باز کردم خیلی شوکه شدم  نمیدونم ورم داره یا اینکه بهش قوس نداده اصلا  ...

الان راضی هستی؟؟

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘