2777
2789
عنوان

لطفا کمک خورشت بامیه

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 64 پست

عزیزم ما جنوبیا، گوشت و با سیر زیاد رنده شده تفت میدیم، بعد پوره گوجه فرنگی و رب و هم تفت میدهیم آب میریزیم روش با عصاره قلم، دو سه ساعت که رو گاز بود بامیه تفت داده شده رو اضافه میکنیم تا سه ربع بپزه، آخرش هم آب تمرهندی و نمک و فلفل قرمز میریزم 😋

زعفرون و گلاب و آبلیمو رو در یه رب آخر اضافه کن

گلابتم 2 ق غ خوری بسه

زعفران هم 1 چهارم استکان (دم کرده)

آبلیمو 4 ق غ خوری

و اینکه رب فراوون بزن

قبل از اینکه بامیه ها رو اضافه کنی سرخ شون کن

سیب زمینی سرخ کرده هم بغلش بزار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پیاز رنده میکنم تفت میدم گوشت و زردچوبه هم میریزم تفت میدم و سرخ ک شد آب میریزم میذارم ی ساعت یا ی ساعت و نیم بپزه 

بامیه هارو توتابه تفت میدم میذارم کنار تو همون تابه گوجه رنده میکنم دو سه حبه سیر اب گوجه ک کشیده شد ی کم روغن و رب میزنم با ادویه های دلخواه نمک فلفل و ...  بعد میریزم داخل خورشتم و بامیه هارم نیم ساعت اخر اضافه میکنم عالی میشه طعمش

مثل قیمه درستش کن اخرسر بامیه رو بهش +کن

یعنی لپه هم بریزم؟

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.
بزن گوگل دیگ

خواستم اونایی که باتجربه ان فوت و فناشو بگن

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.
چقد سلیقه ایه خیلیا دوست ندارن مجلسیم نیست زیاد 

نه میدونم دوس دارن کنارش زرشک پلو با مرغم هس