2777
2789
عنوان

ته چین ....

94 بازدید | 6 پست

سلام عزیزان 

می خوام ته چین بپزم برای دو نفر در قابلمه روی گاز

مواد لازم

مثل تخم مرغ و ماست و برنج و ..‌‌ 

چه قدر باشه

و دستور پختش بگید لطفا

تو اینترنت میدونم هست خوندم ،  اما می خوام 

از دوستانی که پختن  بپرسم که مواد کم و زیاد نشه 

و ته چین خمیری و .... نشه 

تجربه هاتون بگید 

ممنونم 

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
کانال آشپزخونه کوچیک من تو ت.ل.گ.ر.ا.م رو سرچ کن.دقیقا ته چین واسه دو نفرو گفته...من از روی این کانا ...

متشکرم 

لینکش اگه داری بگذار 

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ashpazkhuneyekuchikeman

ممنون عزیز لطف کردی

من دو پیمونه برنج یه لیوان ماست دوتا تخم مرغو برای دو نفر درست میکنم شامو ناهار میخوریم ماست چکیده برن اگه نداری اب ماستتو حتما بگیر شل نشه برنجتم‌دون بردار مواد میانی هم با دارچینو زرشک تفت بده یکم زعفرونم بزن لایه لایه بچین تو تابه چرب سده بعد با ته کفگیر فشردش کن بدار رو گاز با شعله ملایمو دمکنی دم بیاد بعد برعکسش کن

میتونی بادمجونم یه لایه بذاری

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
من دو پیمونه برنج یه لیوان ماست دوتا تخم مرغو برای دو نفر درست میکنم شامو ناهار میخوریم ماست چک ...

ممنونم