2777
2789

تورو خدا ما گناه داریم همش تو خونه ایم سر مسافرا اقا ما هم دل داریم شهرمون تو وصعیت قرمزه همه شهر مسافرا دارن دور میزنن ما مشهدیا موندیم تو خونه خودم برات از راه دور دعا میکنم کرونا رفت اثلا بیاین مهمون ما ولی الان نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو خدا ما گناه داریم همش تو خونه ایم سر مسافرا اقا ما هم دل داریم شهرمون تو وصعیت قرمزه همه شهر مس ...

یه نفر بدبخت باشه مثل من ببین چجوری باهاش رفتار میکنید 

بهترین اتفاق زندگیم  روز ۹/۹/۹۹ افتاد 😍 خدایا سپاسگزارم
مگه برای خوش گذرونی میخوام بیام 

ببین من مشهدیم پا نمیشم برم حرم اونوقت شما میخوای بیای باور کن از کله صحر تا شب 50 تا هواپیما رد میشه خب همینا میان مشهدو قرمز میکنن دیگه 20 درصد بستریا بیمارستانامون مسافرن اخه این درسته بشینین خونه هاتون دیگه 

خب کسیو ندارم نایب زیاره باشه واسم مجبورم خودم برم 

والا امام رضا راضی نیست بیای. عقلم خوب چیزیه. ما مشهدیا خسته شدیم. 

پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت

درکتون از زیارت همیتقدره که امام رضا تو ضریحش نشسته شما بیاین حضوری میله های اهنیشو بوس کنین. واقعن که

پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت
خب کسیو ندارم نایب زیاره باشه واسم مجبورم خودم برم 

عزیزم اگر امر واجبی نیست

سفر نکنید بهتره

در درجه اول برای حفظ سلامتی خودتون

آقا امام رضا تمام محبین و دوستدارانشون را مورد لطف قرار میدن

از راه دور توسل کن

نیت کن بخاطر رضای خدا و حفظ جان خودت و بقیه از سفر حضوری صرف نظر می کنی

مطمئن باش هم خداوند هم آقا امام رضا به نیت شما آگاه هستن

ان شاالله حاجت روا باشید

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

خب الان ما هم تهرانیم بگیم شهرستانیای عزیز نیاید تهران ... اولین ویروس کرونا تو قم بود بعد اومد تهران انقد که همه میان تهران ... یه بار چیزی نگفتیم 

بهترین اتفاق زندگیم  روز ۹/۹/۹۹ افتاد 😍 خدایا سپاسگزارم
فقط میخوام بیام حرمو برگردم ... 

زیارت از راه دور

من باید عید غدیر بخاطر نذر میرفتم حرم امام رضا

ولی موندم خونه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
من با حرم رفتن ایشون کار ندارم اما یک نگاهی به جاده شمال و جاده مشهد بندازید متوجه میشید اونایی که ...

من به افرادی که شمال میرن هم همین میگم گلم

به ی نفر گیر نمیدم که😘

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد