2777
2789
عنوان

تعویض خونه

115 بازدید | 8 پست

سلام خانوما ماقم زندگی میکنیم خودمون یه خونه 50 متری پشت قواره داریم که همکفه یه طبقه نورگیرخیلی حالا که میخوام خونه رو عوض کنیم یه خونه بزرگتر خونه ی همکف گیرمون نمیاد یه خونه دوطبقه هس که زیرزمینش فروشیه حالا اون 120 متره ولی سقف اشپزخونش کوتاهه بدلم نمیشنه حالا نمیدونم چیکار کم واسه سقفش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگیرش 

اینجور خونه ها مشتری خاص خودش را داره 

بد فروش میره و زیر قیمت

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا