2777
2789

سلام دوستان من یه مدت هست مشکلات زیادی دارم دیشب کسانی دلمو شکستن که همیشه دلسوز بودم .الان درد بزرگی رو قلبمه نمیتونم‌گریه کنم نه حرف بزنم انگار خنثی شدم .صب رفتم سر مزار بابام فقط نگاه کردم به سنگ قبرش و برگشتم چکار کتم اروم شم😔😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره.زیاد پیش اومده.ولی من هیچکار نکردم.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

منم از تو بدترم فقط خودمو  گول میزنم میگم درست میشه قلب من هزارتا درد توسه انقدر خسته ام ک ب خودکشی فک میکنم کاش میشد ب مرگ طبیعی میمردم و راحت 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

حاج اسماعیل دولابی : هر جا غصه دار شدی ، استغفار کن ؛ استغفار امان انسان است 

به این کاری نداشته باش که چرا محزون شده ای ، اذیتت کرده اند؟ گناهی کردی؟... 

محزون که شدی استغفار کن . چه غم خود را داشته باشی و چه غم مومنین را ، استغفار غم ها را از بین می برد همانطور که وقتی خطا می کنی همه صدمه میخورند ، مثلا وقتی چند نفر کفران می کنند به همه ضرر می رسد ، استغفار که می کنی به همه ما سوای خودت نفع می رسانی.

حاج محمد اسماعیل دولابی: عجب امانی است استغفار! امان خداست .ان شاءالله خدا استغفار به شما مرحمت کند .یادتان بماند که اگر توانستید در شبانه روز هفتاد مرتبه استغفار را سر جانماز هیچ وقت ترک نکنید .این امان خداست.یعنی در امان خدا هستی...اگر در هر شبانه روز یک دفعه این کار را بکنی برای خودت دیوار چدنی گذاشته ای ،برای خودت و ذراریت .استغفار امان خداست .

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

من وقتی به بن بست می رسم و خسته میشم؛

میگم خدایا؛ من حوصله ندارم دیگه؛ خسته شدم؛ خودت درستش کن!

خودش حلش می کنه...

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.