2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای ☹ دیگه به ۳۰۰درصد قبلی برنمیگزده ؟؟ درسته بعد اصلاح  

واسه سهم باید برا خودت حدضرر تعیین کنی...اگه هدفت بلند مدته خوب نگهدار 

اگه کوتاه مدت تصمیم فروش با خودته.. 

احتمالا سه چهار روز منفی شه که واسه اصلاح ش طبیعی 

۳۰۰درصد البته تویه یه روز ۲۰۰و خورده ای سود داد مجمع داشت برا همین میترسم دیگه بره بدنگرده 😂

فردا سرخطی بفروشش اصلاحش شروع شده بادمه تو منفیا ۱۰۰ درصد باز شد من نداشتمش 

پیزد کوچولو هم ۱۰۰ باز شد 

مهمولا عرضه اولبه ها تا ۲۰۰_۳۰۰ درصد سود میدن و دیگه اصلاحشون آغاز میشه درعوض تو منفیای بازار آبرو داری کرد 😂😂😂😂😂

بعدشم‌حقوقی خیلی خالی کرد بایدم میریخت

من فردا میرم‌ضزر تو وساپا لعنتییییی  ۴۵ درصد سود بودم‌هی گفتن سیو سود نکن نکن نکن اخرش همین شد ...

ولی سیتا کم کم سود داد مشکلی  نیست وپویا عین لاکپشت بود یهو سود داد برا همسن میگم رفته دیگه شاید به این درصد نرسه 😓

سیتا تا ۱۰۰ دیگه جا داره اما اونم مشکوکه حقوقی خالیش کرد 

من منتظر بودم صف خریدش بکشنه بعد بفروشم میخواستم ببینم چطوریه صف خرید شسکستن بعد یهوووو ورق برگشت 😂😂 من دو سه ماه وارد بورس شدم اولین باره دارم میخوام بفروشم