2777
2789
عنوان

سوختگی با چای داغ

| مشاهده متن کامل بحث + 23984 بازدید | 22 پست
دعا کنید زود خوب شه.تا میخوابه میشینم زار زار گریه میکنم.بچم خیلی درد  کشید.خیلی هم مظلومه

نگران نباش گلم زود خوب میشه سوختگی رو تن بچه ها زود جمع میشه... من بچه بودم قوری و سماور هر دو برگشت رو سینه و شکمم رو سوزوند اما جاش نموند 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا؟من تو لحظه فقط عقلم به دوش آب سرد و بعدشم پماد سوختگی رسید تا همسرم از سر کار بیاد.

اره عاليه اگه سرد باشه و تو يخچالم باشه سوزششم خوب ميكنه بخاطر همين هميشه آردمو تو بخچال ميزارم اب بدترين شيوه برا سوختگيه چون سريع اب ميندازه زير پوست و تاول ميزنه سوزششم موقتي خوب ميكنه دوباره بايد اب بگيري 

سيب زمينيم خوبه درجا با پوست رنده كلي بزاري جاي سوختگي ايشاله كه ديگه پيش نمياد دخترت زود خوب ميشه نگران نباش 

سلام خوبین امیدوارم پیامم رو ببینید.سه روزه صورت و گردن پسر دوساله ام با جای داغ سوخته .دکتر پماد سیلور داده صبح و شب بزنم هنوز که فرق نکرده.سوختگی دختر تون جند وقت طول کشید خوب بشه.جاش خوب شده ؟

سلام خوبین امیدوارم پیامم رو ببینید.سه روزه صورت و گردن پسر دوساله ام با جای داغ سوخته .دکتر پماد سی ...

سلام.

سوختگیش چقده پانسمان کردن؟

دختر من سوختگیش جدی نبود ولی انقدر بود که نیاز به پانسمان داشته باشه اولیل حتی نمیشد نگاهش کرد.....خیلی عصه میخوردم و گریه میکردم اما الان که ۱سال و چند ماهه میگذره تقریبا خوب شده هنوز یکم جاش مونده اما باید دقت کرد که متوجه شد جای سوختگیه.میگن هی کم و کمتر میشه و تقریبا از بین میره

سلام. سوختگیش چقده پانسمان کردن؟ دختر من سوختگیش جدی نبود ولی انقدر بود که نیاز به پانسمان داشته ب ...

عزیزم دخترت خوب شد

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️