2777
2789
عنوان

سوختگی با چای داغ

23978 بازدید | 22 پست

سلام دوستای نی نی سایتی

روز شنبه چای داغ روی شکم دخترم که ۳سال و نیمشه ریخت و خیلی بد سوخت پوستش بلند شد‌.

کسی تجربه مشابه داره ؟..خیلی نگرانم جاش بمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه دیر شده اما یه راهی میگم هر موقع با هر چیزی کسی سوخت حالا آب داغ باشه یا بخار یا آتیش هر چی... فوری همون موقع دستتو روغنی کن ( روغن مایع یا نباتی) و بمال به محل سوختگی... دیگه نه تاول میزنه نه پوستش بلند میشه زود خوب میشه و کمترین درد رو داره بعدش

من حدود۱ماه پیش اسیدپاچیدروپاهام مردم ینی سوختگی خیلی بدهههههه مواظب باش عفونت نکنه هر۴.۵ساعت ی بارشست شوبده وکرم سوختگی بزه روشم نبندفقط شب تاصب اگه خواستی ببندسعی کن اون‌پوستایی ک بلندشده روبکنیشکن ک عفونت نکنن

هوف یه ساعت پیشم یه استکان چایی ریخت رو پسر دوسالم خداروشکر فقط یذره قرمز شد اونم خوب شده الان

حتما خیلی داغ نبوده و از حرارت افتاده بوده.

متاسفانه چایی که رو دخترم ریخت خیلی خیلی داغ بود همون لحظه ریخته شده بود.

خدا رو شکر که حاد نبوده.بلا دور باشه ازتون

من حدود۱ماه پیش اسیدپاچیدروپاهام مردم ینی سوختگی خیلی بدهههههه مواظب باش عفونت نکنه هر۴.۵ساعت ی بارش ...

بیمارستان گفتن یه جور باند تهیه کنیم که آمریکایی بود و نیاز به تعویض نداره.

الان دیگه دیر شده اما یه راهی میگم هر موقع با هر چیزی کسی سوخت حالا آب داغ باشه یا بخار یا آتیش هر چ ...

دخترم تو کسری از ثانیه کل شکمش رو چنگ زد و کند بدتر از جای سوختگی جای چنگش بود.

مردم و زنده شدم

سوختگي خيلي بده بلا دور باشه من خيلي خودمو ميسوزونم كلا حواس پرتم يبارم سوپ رو گاز ريخت زير گردنو سينم بلافاصله آرد خنك از يخچال در اوردم و ريختم جاي سوختگي فرداش هيچ ردي نموند ازش ازاون موقع هروقت خودمو ميسوزونم يا اطرافيانم ميسوزن سريع ارد ميزنم بهترين روشي كه تا حالا ديدم 

دخترم تو کسری از ثانیه کل شکمش رو چنگ زد و کند بدتر از جای سوختگی جای چنگش بود. مردم و زنده شدم

الهی بگردم... غصه نخور خوب میشه مراقب باش عفونت نکنه گاز استریل مخصوص سوختگی از داروخونه بگیر بذار روش

سوختگي خيلي بده بلا دور باشه من خيلي خودمو ميسوزونم كلا حواس پرتم يبارم سوپ رو گاز ريخت زير گردنو سي ...

واقعا؟من تو لحظه فقط عقلم به دوش آب سرد و بعدشم پماد سوختگی رسید تا همسرم از سر کار بیاد.

الهی بگردم... غصه نخور خوب میشه مراقب باش عفونت نکنه گاز استریل مخصوص سوختگی از داروخونه بگیر بذار ر ...

دعا کنید زود خوب شه.تا میخوابه میشینم زار زار گریه میکنم.بچم خیلی درد  کشید.خیلی هم مظلومه