2777
2789
عنوان

خانومای باردار میشه بیاین

154 بازدید | 20 پست

تو این اوضاع کرونا آرایشگاه رفتین ؟ من از اول کرونا تا حالا نرفتم ، دیگه خسته شدم .... 

و این که وکس ضرر داره تو بارداری؟  

حقا که غمت از تو وفا دار تر است   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا نزدیک زایمانت برو اصلاح و رنگ مو خوشکل بشی😍😍

ب نظرم اتفاقا نزدیک زایمان یعنی دو هفته مونده مادر و پدر باید جایی نرن ک ناقل نشن خدایی نکرده البته نظر منه من ک نمیرم ارایشگاه

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
ب نظرم اتفاقا نزدیک زایمان یعنی دو هفته مونده مادر و پدر باید جایی نرن ک ناقل نشن خدایی نکرده البته ...

به همین علت من میخوام قبل از محرم برم ، که فاصله بیفته  

به همین علت من میخوام قبل از محرم برم ، که فاصله بیفته  

هر کار میکنی دو هفته مونده ب زایمان جایی نرو رنگ مو هم اینقدر مهم نیست ب نظرم فقط اصلاح صورت و ابرو برو

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
من خودم ارایشگرم داشتیم مشتری که ماه اخر انجام داد و اتفاف بدی براش افتاد

منم چون ابجیم ارایشگر هست گفتم چون از دکترش پرسیده بود هم برای کارکردنش و هم رنگ زدن گفته بود ماه اخر عیبی نداره

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏
هر کار میکنی دو هفته مونده ب زایمان جایی نرو رنگ مو هم اینقدر مهم نیست ب نظرم فقط اصلاح صورت و ابرو ...

موهام رو نمیخوام رنگ کنم،اتفاقا تازه رنگ خودش برگشته یه دست شده ، فقط ابروهام که شبیه دختر بچه ها شدم😶