2777
2789

پیش ثبت نام میکنم واسه شیفت صبح ولی نمیفرستم  کتاب هاشو میگیرم خودم تو خونه باهاش کار میکنم. پیش ثبت نام هم واس اینه ک ی وقتی توکل ب خدا این بساط جمع شد بشه کاری کرد

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش ثبت نام میکنم واسه شیفت صبح ولی نمیفرستم  کتاب هاشو میگیرم خودم تو خونه باهاش کار میکنم. پی ...

اخه من الان پیش ثبت نام کردم زنگ زدن ک اگ میخاید ثبت نام قطعی کنید تا اخر امروز اطلاع بدین،یک ونیمم شهریه میگیرن و کلاس غیرحضوریه،موندم چیکار کنم

اخه من الان پیش ثبت نام کردم زنگ زدن ک اگ میخاید ثبت نام قطعی کنید تا اخر امروز اطلاع بدین،یک ونیمم ...

خيلي خوبه 1ونيم من چندجا پرسيدم2بالا بود البته هنوز بهاطركرونا دودلم وجايي ثبتنام نكردم

اخه من الان پیش ثبت نام کردم زنگ زدن ک اگ میخاید ثبت نام قطعی کنید تا اخر امروز اطلاع بدین،یک ونیمم ...

عیر حضوری چ فایده ای داشته باشه کتاب هاشو بگیر خودت تو خونه باهاش تمرین کن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
عیر حضوری چ فایده ای داشته باشه کتاب هاشو بگیر خودت تو خونه باهاش تمرین کن

منم همینو میگم من میخام بیشتر از محیط خونه دور باشه ک عادت کنه اونم ک میگن غیر حضوریه ،ب درد نمیخوره ک