2777
2789
همون احتمالا ما غیر عادی هستیم بعد میدونی جالبیش چیه؟ این که اینایی که زندگی عادی دارن هیچیشون نشد ...

اره دقیقا. ما همش تو خونه بودیم این مدت و کلی رعایت و اینا. تموم برنامه هامون تعطیل. حالا مامان بزرگم کرونا گرفتن. خیلی زوره

چقدر شماها بی‌سوادید 

جهان سومی هستین واقعا 

حقتونه تو این اوضاع بمونید 

مگه نمیفهمید فقط مسجد و هیئات عزاداری 

حرم‌ها کرونا داره 

مگه نمیفهمید فقط  عرفه و اعیاد اسلامی و محرم و صفر کرونا هست؟!

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهرافقط برای عکس ماسکشون برداشتن 

یعنی کرونا انقدر با شعوره که تو اون دقایق آلوده شون نمیکنه؟؟؟

مثلا میگه بذار طفلیا عکسشونو بگیرن بعد حمله میکنم 😂😂

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

جالبه بدونید همین چند روز پیش تو آلمان و اسپانیا در اعتراض به داشتن ماسک اجباری تظاهرات کردن بعد به ما میگن جهان سومی یعنی من موندم این سلبریتی به چه درد میخودرن ارواح عمشون برا یه عده الگوین

یعنی کرونا انقدر با شعوره که تو اون دقایق آلوده شون نمیکنه؟؟؟ مثلا میگه بذار طفلیا عکسشونو بگیرن بع ...

😂😂😂😂😂😂

اصلا مگه نمیگن 

تجمع تو مکان سربسته نباید باشه مگر کار واجب 

جشن حافظ چه ضرورتی داره 

بلاتشبیه بلاتشبیه از امام حسین و محرم واجبتره؟!

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍

خیلی وقته از جامعه هنرمندامون ناامید شدم...

جبهه گیری های سیاسیشون نشون میده چقدر بی بصیرت هستن...

راستش انتظار ماسک زدن ازشون داشتن پرتوقعی محسوب میشه!؛!

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
😂😂😂😂😂😂 اصلا مگه نمیگن  تجمع تو مکان سربسته نباید باشه مگر کار واجب  جشن حاف ...

چرا میگن 

ولی خب میدونی کروناز فررررررق داره با کرونا😂

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
یعنی کرونا انقدر با شعوره که تو اون دقایق آلوده شون نمیکنه؟؟؟ مثلا میگه بذار طفلیا عکسشونو بگیرن بع ...

دوستان گفتن فقط خانم زارعی ماسک داشتن منم چیزی که اطلاع داشتم گفتم برگزاری  چنین مراسم بی اهمیتی تواین اوضاع  ازپایه واساس غلط بوده منم ازشون حمایتی نکردم دوست عزیز😐

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

جا داره بگم بخودشون ربط داره...

اصن دلشون میخواد کرونا بگیرن!!!!!!

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

این توجیه‌هارو از کجا میارید؟!

چیوتوجیه کردم؟

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)