2777
2789

دلیل اول: کودک میاد تا شادمانی به زندگی ما بباره♥️ بچه دارشدن در راستای ازدواج صورت میگیره که ازدواج خود یک امر مقدس است و کودک میاد که شادمانی ازدواج را کامل کند و به آن تداوم ببخشد.دلیل دوم: به عنوان امانت خدا میاد.💚 هر انسانی قائم مقام خدا برروی زمین است. کودک بعنوان امانت میاد که پدر و مادر اورا پرورش دهند و به یک قائم مقام بالفعل تبدیل کنند و امانت داری کنند.دلیل سوم: کودک میاد که بگه رشد ادامه داره ،👌❣👌اگر تو میخواهی مرا رشد و پرورش دهی اول باید خودت رشد کنی.پس اول باید به خودمان بپردازیم... رشد یعنی تغییر... تغییر در جهت مثبتحرکت به سمت کمالما چه قدر در مسیر رشد هستیم؟؟؟ #کودک#رشد#ازدواج#کمال#امانت#هوش_متعادلhttps://www.instagram.com/p/B9PbIqYBkZY/?igshid=12w67lpzf0nfz

والا من که شادمانی ندیدم...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همونطور که کودک گرما میده به زندگی پدرو مادر 

پدر و مادرش هم وظیفه دارن رفاهشو تامین کنن ، و در قبال تامین رفاهی که وظیفشون بوده، طلب کار نباشن مثلا به بچه به چشم پرستار زمان کوری پیریشون نبینن

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

والا من که شادمانی ندیدم...

مهمترین مطلب وبه قولی لب کلام.... مسئله پذیرش هستذهن مرکز فرماندهی کل بدنهمن بعنوان یک مادر اگر هنوزدر پذیرش فرزند اولم گیرباشم بچه بعدی برای من فاجعه استشایدبتونم ازلحاظ ظاهری اوضاع رو مدیریت کنم اما ازدرون حالم خوب نیست ذهن من باید پذیرفته باشه که من یک فرزند دو فرزند یاچندفرزنددارماینجاست که مدیریت بچه ها برای مادر آسان وشیرینه من اگر شرایط جدید رو بپذیرم ذهنم جسمم رو یاری میکنه من به این اطمینان صد درصد دارم

مهمترین مطلب وبه قولی لب کلام.... مسئله پذیرش هستذهن مرکز فرماندهی کل بدنهمن بعنوان یک مادر اگر هنوز ...

بچه من فرق داره..مث هیچ بچه ای نیست...مث هیچ بچه ای که میگم..من تنها نمیگم همه اطرافیانم هم میگن

.ما بچه اینطوری ندیدم...من به هیچ عنوان نمیتونم حتی فکرشو بکنم که یه بچه دیگه هم داشته باشم...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

واقعا زندگی با بچه زیباست . و بدون اون معنی نداره. هیچ بچه ای هیچ عیب یا مشکلی نداره متاسفانه مشکل از خود ماست که در تربیت فرزند دانا و توانا نیستیم و تمام مشکلات تربیتی که خودمون باعثش هستیم به بچه نسبت میدیم.مادری که از لحاظ روح و روان سالم باشه قطعا در کنار فرزندانش لذت می بره و به اوج میرسه.