2777
2789
واییی مرسی خیلی امیدوارم کردی اخه میترسیدم به زندگیم نرسم باوجود متاهلی.شمام پیام نور خوندید؟

نه عزیزم دولتی اما اینقدر دوسش داشتم رشتمو... فقط باید درسارو فهمید نباید حفظ کرد من تمام نمرات و موفقیتمو مدیون همین نکته ام که معلمم میگفت که تا آخرش استاده دانشگاهمم بودن خدا خیرشون بده نترس عزیزم اگه بخوای هیچ کاری سخت نیست 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم دولتی اما اینقدر دوسش داشتم رشتمو... فقط باید درسارو فهمید نباید حفظ کرد من تمام نمرات و مو ...

خیرببینی ننه.شتم افسردگی میگرفتم از اینکه کنکور ثبت نام نکردم که امروز یه اگهی دانشگاه بدون کنکور دیدم خدایا شکرتتتتتت

بچه درس خون بودی منم موسسه عالی بودم ولی مدرکش دانشگاه سراسری میداد

عزیزم آدم وقتی خیلی حرف پشتش باشه خودشو به همه ثابت میکنه من ازاول معدلام خوب بود چون زود ازدواج کردم همه اقوام همش میگفتن این ترک تحصیل میکنه معدلش کم میشه وادامه نمیده حتی عمه خودم که مدیر بودهم میگفت تااینکه ازتمام معلمام به گوشش رسیده بود نمراتم هم از مدرسه وهم دانشگاه چون شهرمون کوچیکه وهمه همو میشناسن بعدش به خودم گفتن که فکر نمیکردم بعد ازازدواج هم بهتر بشه نمرات ومعدلت ومن فقط ثابت کردم سعی کردن ربطی به متاهلی نداره 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪
شاگرد درسخون بودید دبیرستان؟؟

عزیزم ما کلاسمون ۱۳ نفر بودیم که واقعا ۱۰نفرمون خیلی درسخون بودیم معلما دمدیر رومون خیلی حساب میکردن اما درواقع شر ترین کلاس بودیم ما بچه درسخونای خیلی شیطون بودیم ....هی یادش بخیر بهترین دوران بود