2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم رشتت چیه رتبه ات چقدر شد...من عاشق فرهنگیانم اطرافیانم میگن فقط فرهنگیان

عزیزم رتبه اون سال با الان خیلی فرق داره.

ولی کلا فرهنگیان قبول شدن زیاد سخت نیست در حد پرستاری حدودا یکمی گزینشش سخته اونم یکم اعتماد به نفس داشته باشی حله. 

من تجربی بودم رفتم.

ولی اگه دارو یا دندان قبول شدی اونارو بری بنظرم خیلی بهتره.

ولی فرهنگیانم خوبه دنبال حرف ایناییم نیفت میگن معلم حقوقش ضعیفه و کارش خیلی سخته و این چرت و پرتا .

همونا اگه راست میگن برن استعفا بدن بیان بیرون.

معلم شدن از طریق دانشگاه فرهنگیان خیلیییییی راحت تره تا بری رشته دیگه بعد ازمون استخدامی بدی الان دوست خودم دکترای دانشگاه تهران روانشناسی داره ولی هر کاری میکنه استخدامی قبول نمیشه

عزیزم رتبه اون سال با الان خیلی فرق داره. ولی کلا فرهنگیان قبول شدن زیاد سخت نیست در حد پرستاری حدو ...

اره عزیزم حق با شماست منم همه مزیتاشو در نظر گرفتم برام دعاکن دوست مهربونم که قبول بشم

اره عزیزم حق با شماست منم همه مزیتاشو در نظر گرفتم برام دعاکن دوست مهربونم که قبول بشم

انشالله قبول میشی اصلا شک نکن. فقط استرس نداشته باش چون زیاد سخت نیست بعد سه برابر پذیرش قبول میکنن که تو گزینش دو سوم رو رد میکنن. 

تو گزینشم قبول میشی

انشالله قبول میشی اصلا شک نکن. فقط استرس نداشته باش چون زیاد سخت نیست بعد سه برابر پذیرش قبول میکنن ...

عزیزم زیاد نتونستم بخونم موقعیتش برام پیش نیومد طبق اینکه درسم خوب بود وحافظم خوب میگم خداکنه قبول شم واقعا برای درسم خیلی زحمت کشیدم برای کنکور نتونستم موقعتیشو نداشتم

عزیزم زیاد نتونستم بخونم موقعیتش برام پیش نیومد طبق اینکه درسم خوب بود وحافظم خوب میگم خداکنه قبول ش ...

امسال فرق داره همه اینجورین هیچکس خوب نخونده پس امیدتو از دست نده و اینو در نظر داشته باش سر جلسه یک سوالم یک سواله حتی برای یک سوالم بجنگ که شاید همون کلید پیروزیت باشه

امسال فرق داره همه اینجورین هیچکس خوب نخونده پس امیدتو از دست نده و اینو در نظر داشته باش سر جلسه یک ...

چشم حتما عزیزم...دلم خیلی روشنه گلم اگه قبول شم گزینش چطوری باید رفتار کنم؟؟

چشم حتما عزیزم...دلم خیلی روشنه گلم اگه قبول شم گزینش چطوری باید رفتار کنم؟؟

خونسرد باش و اعتماد به نفستو حفظ کن. هرچیم سوال سیاسی پرسیدن بگو من هیچی نمیدونم از سیاست فقط عاشق معلمیم.

و هیچوقتم پیگیر مسائل سیاسی نباش.

مسائل دینیم همون مسائل واجبات دینو بلد باشی کافیه نمیخواد خیلی خودتو اذیت کنی. همین