2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طراحی لباس رشته دانشگاهیمه . باید خیاطی بلد باشی ولی چیزی که تو این رشته مهمه  طراحی و دست قوی هست . 

اما طراحی دوخت  

الگو و دوخت و ژورنال خوانیت باید قوی باشه 

عزیزم رشته خیلی پر هزینه اس .بخدا بیرون بری یادبگیری خیلی بهتر از دانشگاس بما ک حزیی یاد دادن من همش ...

مثلا کجا ها میشه؟؟ منم خیلی علاقع دارم فقط گفتن هزینش زیاده یکم دو دل شدم

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
من طراحی لباس رشته دانشگاهیمه . باید خیاطی بلد باشی ولی چیزی که تو این رشته مهمه  طراحی و دست ق ...

ژورنال خوانی یعنی چی؟

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
تو آموزشگاها باید بری یاد بگیری  واینکه اگرم بری وردست خیاطیکه بهت یاد بده خیلی عالیه

اها تشکر 

ژورنال خوانی یعنی چی؟

یعنی شما  عکس یه لباس مدل دارو ببینی و بتونی تشخیص بدی با چه الگویی  و چه دوختی کار شده و چجوری به هم وصل شده 

من طراحی لباسم ولی تا حدودی میتونم این کارو انجام بدم 

عزیزم رشته خیلی پر هزینه اس .بخدا بیرون بری یادبگیری خیلی بهتر از دانشگاس بما ک حزیی یاد دادن من همش ...

اگه خودمم همراه دانشگاه تلاش کنم،  برای مدرک خوبه؟

از چه لحاظ پر هزینس؟ وسایل فقط؟ نمیشه مارک های دیگه ای استفاده کرد که کم هزینه باشه؟

یعنی شما  عکس یه لباس مدل دارو ببینی و بتونی تشخیص بدی با چه الگویی  و چه دوختی کار شده و ...

اها فهمیدم  چیو میگی تشکر