2777
2789
عنوان

اموات به ما کمک میکنن؟؟؟

999 بازدید | 16 پست

نمیدونم چرا یه مدته به ذهنم میاد که برای بابای کسی که دوسش دارم که ۱۲ سال پیش فوت کرده و من اصلا ندیدمش دعا کنم و ازش کمک بخام.برای سامون گرفتن رابطه مون.

نمیدونم چرا احساس میکنم اینکه ب دلم افتاده بی حکمت نیس ...

مرده ها راستی راستی میتونن ب ما کمک کنن؟

اگرم در نگشایی...ز ره بام در آیم...

بهترین فرصت برای خرید جهیزیه +قسطی

سلام کسی خاست جهیزیه یا لوازم خونه یا هرچی بخره میتونه از دیجی کالا بخره هم ارزون میده و هم قسطی و اینکه تنوع کالاهاش خیلی زیاده 3 میلیون کالا داره و رایگانم میاره در خونه من خودم لوازم خونمو خریدم راضیم از کیفیتش حتما ی سری بزنید ضرر نداره

مشاهده/خرید جهیزیه قسطی

همه حتما ی سر بزنید ضرر نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله یکی از اقوام ما راننده کامیون ه

تو جاده خوابش میبره میگفت یه لحظه صدای پدر مرحومم رو شنیدم که میگفت حمید پاشو خوابت برده 

حمید آقا از خواب میپره و می بینه که داره میره روی یه ۲۰۶ 

البته راننده شب بود این بنده خدا و پدر بسیار متدینی داشت و سید هم بود

نظر منو بخوای خوبه که برای اموات خیرات کنی  ولی سعی کن خودت تلاش کنی و به همون چیزی که میخوای ...

خودم که تلاش میکنم آره 

تو دعا کردن و کمک خواستن اسمش روشه دیگ کمک خواستن ماتلاشمونو میکنیم 

مو به تنم سیخ شد

زیاد دیدم با چشم خودم 

یه بارم مادربزرگم تو خواب کنار تختم واستااده بود گفت بیدار شو بابات کارت داره 

با وحشت و ترس بیدار شدم خیلی ترسیدم چون انگار بین خواب و بیدار بودم رفتم دیدم بابام حالش خیلی بده اما دلش نیومده منو بیدار کنه بعضی از اموات روحشون آزاده 

و حاجت هم میدن شاید باور نکنید ولی حقیقت داره 

بله یکی از اقوام ما راننده کامیون ه تو جاده خوابش میبره میگفت یه لحظه صدای پدر مرحومم رو شنیدم که م ...

ایشون خیلی به پدرش ارادت داره همیشه ازش به احترام و بزرگی یاد میکنه من به دلم افتاده که براش یاسین بخونم و ازش بخام کمکم کنه 

نمیدونم اصلا برسه بهش یا نه 

میگن اموات آگاهن دیگ میفهمه میشناسه