2777
2789
عنوان

مامان های گل یه دقیقه بیاین

113 بازدید | 22 پست

سلام شبتون خوش

من بچم ۵ماهشه وطبقه بالای مادر شوهرمم

گاهی مادر شوهرم وخواهرشوهرام میگن مثلا بچه به فلان سن که رسید دیگه با ما میاد،یا میگن از کی به بعد مثلا از وقتی از شیر گرفتیش دیگه شبا پیش خودمون نگهش میداریم،من بارها به شوخی بهشون گفتم دوس دارم بچم پیش خودم باشه اما خودشون میزنن یه اون راه وبازم میگن،خیلی بهم فشار میاد نمیدونم چکارکنم؟دوس دارم بچم به خودم.وابسته باشه

امشب میگفت ازشیر که گرفتیش اونوقت دومی رو بارداری دیگه ما این یکی رو نگه میداریم پیش خودمون

خیلی نرین پایین که حس صمینت اینجوری بینتون نباشه

درتاریخ 99/9/9. بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد😍🙏میدوووونم روزهای خوبی توی رااااهه👌💕🌷😍خداجونم کمکم کن😍💕🌷🙏تیکرم تاریخ رسیدن به آرزوهامه😍🙏🍓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگن اهمیت نده بچه من بدون من خیلی پایین بمونه نیم ساعته  ظهر ها پایین خابش ببره میارمش بالا پیگ ...

روح وروانم دیگه ریخته بهم

اصلا نمیتونن حس من مادرو درک کنن

الکی میگن حرصت بدن توام بگو باشه یه روز کامل تونستی نگهش داری کلا مال خودت شب بچه دهانشونو سرویس میک ...

چه با سیاستی

بچم آرومه میترسم بهشون بگم وبتونن نگهش دارن اونوقت بیا و درستش کن

دیگه هی میکوبنش تو سرم

روح وروانم دیگه ریخته بهم اصلا نمیتونن حس من مادرو درک کنن

مهم نیست مادر شوهرم میگفت دخترت  وفقط من میبرم حمام منم میگفتم باشه و کار خودم میکردم میگفت صدام کن کاری داری بیام دخترت ببرم میگفتم باشه زنگ میزدم مامانم میومد پیش دخترم اصلا ارزش ندارن روحت را خراب کنی

دوست عزیز دقیقا منم همین بودم ولی شما نباش. الان بچت کوچیکه و هیچ اذیتی نداره به خودت وابستش میکنی و بچه هم عادت میکنه وقتی سه یا چهار ساله شد و شلوغ کاریاش شروع شد و یه بند میگه مامان مامان گاهی واقعا کلافه میشی ما ادما نیاز داریم حداقل بعد مدت ها یه تایمی به خودمون بدیم ولی من الان ۵ ساله که هیچ تایمی واسه خودم ندارم و همش تقصیر خودمه چون به خانواده ها از اول گفتم اجازه نمیدم و اونها هم عادت کردن که کاری نداشته باشن و الان اگه وقتی دو ساعت بچمو نگه دارن انگار شاه کار کردن چوم عادت ندارن.

چه بخوای چه نخوای بچه از رفتارهای اطرافیانش یاد میگیره و هیچ جوره نمیتونی جلوشو بگیری.

دوستای من بچه هاشون یا خونه مادربزرگا بودن یا پرستار داشتن هم بچه هاشون خیلی مستقل شدن هم خودشون خیییلی راحتن سعی کن سخت نگیری چون خودت پشیمون میشی الان که خودمو میبینم میگم چرا اینکارو با خودم و بچم کردم.

چه با سیاستی بچم آرومه میترسم بهشون بگم وبتونن نگهش دارن اونوقت بیا و درستش کن دیگه هی میکوبنش تو ...

ببین مادرشوهر منم میگفت یه شب بردمش بالا گفتم مامان پسرت امشب ماله خودت . شبا شیرخشک به پسرم میدم شیرشو گذاشتم رفتم پایین ببین نصفه شبی خواهرشوهرم بچه رو اورد پایین انقد گریه کرده بود که نگو نه شیر میخورد نه چیزی . بچه ها به بوی تن مادرشون عادت میکنن تا اومد بغلم بعد چند دقیقه ساکت شد