2777
2789
عنوان

شک تااین حد؟ چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 19 پست

من تو آشنا داشتیم همچین موردی و اون بنده خدا به زن جماعت بی اعتماد شده بود طبق گفته ها مچ زنش رو گرفته بود توخونش بعد ولی خوب شد چند مدت گیر میداد وبه خاله ام دقیق همچی رفتاری داش اما خوب شد بعد یک ونیم سال ولی خب باز به این شدت نبود فقط نمیزاشت تنها بره بیرون ورو حجاب تاکید داشت .اما بلاخره خوب شد خداروشکر ولی حجم شکش انقد نبود کمتر بود .شماهم اسی جان سعی کن حدالامکان جاهایی که دوس نداره نری وکارایی که خوشش نمیاد نکنی وسعی کن اعتمادشو زودتر جلب کنی مثه خالم که تحمل کرد وخودش زندگیشو ساخت الان خداروشکر یک بچه داره وخوبن باهم 

باورم نمیشه بعد از 4 سال رابطه دو سال عقد یکسال دوستی و یکسال ازدواج اعتمادش نسبت بهم انقدری کم باشه ک به خاطر فکر و احساس اشتباه خودش منو ب این روز بندازه حالم اصلا خوب نیست ناامید مطلقم... باورم نمیشه ک خودشو بر حق میدونه.. تا حالا همه جوره فحاشی بی اعتمادی بی احترامی دست بزنش رو تحمل کردم ولی این دیگه برای غیر قابل تحمله.. شرایطم تو فامیل تو خانواده طوری هست ک طلاق گرفتن سخته برام البته خانوادم حمایتم میکنن  ولی نمیدونم چکار کنم 😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تک دختر خانوادم از هر نظر فرهنگی مالی بالاتریم ازش... بابام بهش خونه داد با کلی امکانات و به خاطر شرایط کاری بابام خیلی تو مرکز توجه هست خودم از هیچ نظر کمبودی ندارم از ظاهر رفتار ادب تحصیلات هیچی ولی تو این 4 سال فقط خدا میدونه چی کشیدم فقط چون دوسش داشتم تحمل کردم رفتم مشاور گفت افسردگی شدید داری منو نمیبینه اصلا بهم ن توجه میکنه نه ابراز علاقه تند خو و ستیزه جو هست انگار من دشمنشم فقط میخواد بجنگه باهام مشاور میگه تمامی حق هارو ازش بگیر ببین بهت میده یا نه؟ ببین چقدر میخواد اگر داد ک داد اگر نداد یعنی نمیخوادت... بهش گفتم حق طلاق رو میخوام آشوبی ب پا کرد ک کل خاندان فهمیدن... میگه من قلبا عاشقتم نمیتونم ب زبون بیارم... میگم چطور برای کتم زدن و فحاشی میتونی ب زبون بیاری برای محبت کردن نمیتونی 

من تو آشنا داشتیم همچین موردی و اون بنده خدا به زن جماعت بی اعتماد شده بود طبق گفته ها مچ زنش رو گرف ...

آخه شانس من بیچاره دقیقا برای برادر بزرگترش هم همین اتفاق افتاد ک مچ زنشو با ی مرد میگیره با دو تا بچه طلاقش داد 😔

آخه شانس من بیچاره دقیقا برای برادر بزرگترش هم همین اتفاق افتاد ک مچ زنشو با ی مرد میگیره با دو تا ب ...

اخی تا خوندم که کتکت زده واقعا متاسف شدم برات .بنظر من البته نمیگم جداشو فقط یکم بترسونش چون دوستت داره نمیزاره مثل قبل شکست بخوره هرطور شده اگه بخوادت با چنگ ودندون نگهت میداره فقط یکم بترسونش که دفه اخرش باشه دست روت بلند میکنه اخه مرگ یکبار شیون یکبار .حالا نمیگم جداشو ولی چند روز قهرکن بزار قدرتو بدونه بیاد دنبالت بعد شرط کن که اگ دستت بهم بخوره جدامیشم.. عزیزم اینطور نمیشه که اگه خدایی نکرده دثت خودش نبود وگلوتو بیشتر فشار میداد چی بازهم ی مشاور برو ببین چی میگه همون کارو بکن ان شاءالله درست میشه ولی با این روال زندگی کردن  ادامه اش برات خیلیی سخت میشه خواهرجان