2777
2789
عنوان

محصولات پوستی خوب رو معرفی کنین

600 بازدید | 6 پست

دخترا بیاین محصولات پوستی به صرفه‌و خوب رو معرفی کنیم 

من خودم تونر سی گل میزنم خیلی راضیم

ماسک صورتم بلک ماسک میزارم گاهی مارک سودا دارم فریمن هم دارم جفتشون خوبن

ماسک خیار فریمن هم گاهی میزارم رطوبت رسانی میکنه

حالا امشب روغن رزماری هم امتحان کردم میگن ضدچروک و نرم کنندس

شماام تجربیاتتونو بگین

دکتر آوا جلالی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک کنید☺

خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم  ان شالله همیشع سلامت باشید ❤                                                                                                   اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن  میدونم ک  دلم نمی شکنی اقا 

مشاور پوست و موی من یه دختر خانومیه که تو اینستاگرام باهاش آشنا شدم گلم،هرمشکلی پوستم داشت اوکیش کرد😍دمش گرم هرجا میشینم میگم،عااااالیه کارش عاااالی قیمتاشم خوبه،تونر و کرم مراقبتیش حرف نداره

luxury.lladyحتما پیام بده شمارشم دارم خواستی😍

خانما لطف هر لرندی رو بدون مشاوره امتحان نکنید کاری که من کردم شما نکنیو محصولات شیمیایی شاید زود جواب بدن اما قطعا عوارض بیشتری دارن چون برام ثابت شده پیش هر دکتری هم برید کار خرابی خودشو نو قبول نمیکنن من دیگه دو ساله از دکترا دست کشیدم چند وقته یه عطاری و مشاور پوست و مو حوب بهم معرفی کردن محصولاتش گیاهی و ارگانیکه خیلی عالیه درجه یک و قیمتشم مناسبه دوست داشتین مشاوره هم بگیرید اینم شمارشه

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲