2777
2789
عنوان

بیاید یه نفر به دعاتون خیلی نیاز داره تورو خدا دریغ نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 48 پست
انشالله به حق ابروی حسین هر چی از خدا بخوای بهت بده

🙏

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
دستت درد نکنه 😔ایشالله هر چی میخوای خدا بهت بده 

عزیزم ممنون از دعای خیرت🙏🙏

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ ...

انشالله خدا به حق ابروی خانم زینب دختراتو خوشبخت کنه

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   
سلام عزیزم  برات از ته دلم دعا میکنم دعا میخونم امشب حالم خوب نیست شرمنده ایشالا خدا بهت آرامش ...

خدا به دلت به زندگی ت ارامش بده به حق ابروی خانم فاطمه زهرا

@ژیناگلمن   @13788 ‍

100تا صلوات میفرستم

دعام نکن مهربون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

۵ صلوات هدیه به شما برای حاجتت . برای منم دعا کن عزیزم

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
چرا دعات نکنم خانم گل    

همین ک برا شما دعا میکنم کافیع☺️

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

۵ صلوات هدیه به شما برای حاجتت . برای منم دعا کن عزیزم

ممنونم که دعام کردی در این وقت که حالم خیلی بده

امیدوارم خدا وند به حق ابروی خانم فاطمه زهرا در سختی های زندگی ت دستت و بگیره 

ممنونم که دعام کردی در این وقت که حالم خیلی بده امیدوارم خدا وند به حق ابروی خانن فاطمه زهرا در سخت ...

ان شاالله ان شاالله نفست حق.

خوشبخت بشی . خواستی تو تاپیک اخرم واسه حاجتت شرکت کن

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
دستت درد نکنه ممنونم ازت 

خواهش میکنم