2777
2789
عنوان

اونایی که سابقه iui منفی داشتن

182 بازدید | 17 پست

قبل پری درداتون خیلی وحشتناک تر از ماه های قبل بود؟

من روز ۱۲ iui ام. دیروز بی بی زدم منفی بود. از پریشب دردهای پری شروع شده امروز دیگه خیلی زیاد شده گاهی نفسم بند میاد. هی قطع و وصل میشه...

خودمم هی یخ میکنم داغ میشم.

شما بعد iui پری سختی داشتید؟ خونریزی خیلی زیاد میشه؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا رفتی آی یو ای انجام دادی برای تعین جنسیت؟یا بار داری؟آخه منم دوتا دختر دارم میخوام اقدام کنم برای فرزند پسر تردید دارم البته خودم دیگه بچه نمیخوام خانواده شوهرم پسر دوست دارن برای شوهرمم فرقی نمیکنه پسر داشته باشه یا دختر میترسم سنم بره بالا پشیمون بشم ک چرا اقدام نکردم 

خدایا از وقتی ب یاد دارم همیشه دستموگرفتی من هیچوقت از در خونت دست خالی برنگشتم کم وزیاد داشته ولی سوخت وسوز نداشته ممنون ک هوامو داری

معمولا چند بار آی یو آی انجام میدن ک نتیجه بگیرن؟

خدایا از وقتی ب یاد دارم همیشه دستموگرفتی من هیچوقت از در خونت دست خالی برنگشتم کم وزیاد داشته ولی سوخت وسوز نداشته ممنون ک هوامو داری

بعضیا با یکبار نتیجه میگیرن بعضیا با ۴بارم نمیگیرن. بستگی به شخص داره

چرا رفتی آی یو ای انجام دادی برای تعین جنسیت؟یا بار داری؟آخه منم دوتا دختر دارم میخوام اقدام کنم برا ...

نه. من همسرم مشکل داره طبیعی باردار نشدیم

بعضی ها با 1 بار میشه بعضی ها هم با 10 بار هم نمیشن

برای جنسیت معمولا ای وی اف میکنن.کم میشه کسی برای فقط جنسیت کنه ،معمولا باردار نمیشن تعیین جنسیت هم میکنن،به نظر من بسپار به خدا،خودت میگی برای خودت و همسرت که مهم نیست

نه. من همسرم مشکل داره طبیعی باردار نشدیم

خدا بهت ی فرزند صالح وسلامت بده خانواده شوهرم میگن اجاقت کوره اگه این بار دختر بشه ب دردسر میفتم نمیتونم ریسک کنم عاشق دخترامم 

بعضی ها با 1 بار میشه بعضی ها هم با 10 بار هم نمیشن برای جنسیت معمولا ای وی اف میکنن.کم میشه کسی بر ...

آی وی اف خیلی هزینه ش زیاده