2777
2789
عنوان

پولیپ بینی دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 16243 بازدید | 64 پست
ببخشید الان بازم نگا کردم برآمدگی از سمت صورت به داخل بینی هس از تیغه ی بینی به داخل نیس 

پلیپ مثل اشک ،اشک مانند که ممکنه پایه دار باشه و رنگ پریده است یعنی قرمز پررنگ اینا نیست

شما یعنی کامل یه زائده میبینی؟ که در حفره بغلی وجود نداره؟ به چیزی آویزان؟

میشه بپرسی چجوری متوجه شد و امروز فهمید یا چند روز؟

خرو پف میکنه تو خواب؟ یا حالت خرناس داره؟

آلرژی داره؟ مکنه بزرگی شاخک هم باشه🤔

پلیپ مثل اشک ،اشک مانند که ممکنه پایه دار باشه و رنگ پریده است یعنی قرمز پررنگ اینا نیست شما یعنی ک ...

حالت برآمدگی داره که از سمت صورت به داخل بینی 

ولی به تیغه ی بینی نچسبیده

آلرژی داره 

اویزون نیس

خروپف نمی کنه

با دهان باز نمیخوابه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالت برآمدگی داره که از سمت صورت به داخل بینی  ولی به تیغه ی بینی نچسبیده آلرژی داره  ا ...

خب پلیپ خرناس میاره حالت خر و پف لب ها ترک خورده به خاطر دهان باز خوابیدن ولی همیشه هستن کسایی که علائمشون متفاوت یا بی علامتن😐 

به نظرم نگران نشو

نگرانیتو به بچه منتقل نکن،

فردا میری دکتر میبینه و با ابزار معاینه میکنه یا فوقش عکس مینوسه تشخیص میده که  انشاالله میگه چیز مهم نیست

توکل بر خدا💚🌱

ممنون

از علمم دارم توصیه نمیکنما

ولی اگه بچه خودم بود با نرمال سالین یا اب ونمک شستشو میدادم که ببینم تکوون میخوره یا نه چون شاید مخاط باشه یا التهاب مخاط و شاخک ها 

فردا میرین دکتر خیالتون راحت میشه💚🌱

خب میخوای ببریش یه دکتر خوب؟

دکتر رزیتا جعفری برای درمان پولیپ خیلی کارشون خوبه ها من خالم پیش ایشون عمل کرد حالش الان خیلی خوبه

بعضیا میگن برمیگرده اما من خالم اوکیه

آدرسو شمارشونو خواستی تو سایتشون هست میتونی برداری

https://drjafari.net/درمان-پولیپ-بینی/

شما رفتین دکتر؟بهتون چی گفت منم دقیقا همین که گفتین داخل بینی دختر 5 سالم دیدم امشب.اونم الرژی داره

عزیزم میشه بگین دقیقا چی دیدین ؟؟؟منم حس میکنم بینی دخترم متورمه داخلش..دکتر بردین؟خوب شد پسرتون؟

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

منم پسرم ۴ ساله اس امشب دقیقا همچین چیزی دیدم

عزیزم سما بردین بچتون‌دکتر؟؟

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

سلام دختر شما خوب شد؟دکتر بردینش چی شد؟منم امشب دیدم پسرم داخل بینیش مثه یه دونه گوشتیه قرمزه دارم د ...

عزمزم این مشکل بچتون حل شد

دکتر بردین چی گفت

باید به خدا پیله کرد.تنها بااو می‌توان پروانه شد🦋