2777
2789

بچه ها من دیروز ظهر ایمپلنت کردم دوتا از دندونامو. فکرشو کنید تمام لثه ها بخیه و زخم.نابود بودم.همش خونریزی شدید.بعد پسرم میخواست بره تو کوچه با دوستش فوتبال(بعضی وقتا دوتایی بیرون تو کوچه بازی میکنن چون اپارتمانیم ).شوهرمم ده دقیقه ای بود راه افتاده بود بره تهران ماموریت. اومدم بود کفش پسرم رو بیرون در آپارتمان ببندم که باد زد در خونه بسته شد.حدودای ساعت پنج بود.حالا فکر کنیدمن کلید نداشتم .مونده بودم‌پشت در .با لثه ی در حال خونریزی و صورت ورم کرده و شوهری که حرکت کرده واسه ماموریت تهران.بلوزم  استینش تا آرنجم بود.دامنم تاریخ وجب بالای مچ پا.مجبور شدم برم خونه همسایه بالایی (شوهرش عسلویه کار میکنه ۲۵ روز توی ماه تنهاس خانومه از شانس من شوهرش بود اون روز)زنگشونو زدم و از پشت در بلند گفتم خانم فلانی .که خانومه بیاد دم در.خلاصه خانومه  اومد ازش چادر گرفتم و یه گوشی که سریع به شوهرم زنگ بزنم برگرده کلید خونه را بهم بده.بعد امروز خانومه را دیدم ازش تشکر کردم بابت چادر و گوشی.

خانومه زل زد تو صورتم گفت حالا اگر من در رو باز نمی کردم و شوهرم باز میکرد تو رو میدید با این‌حجابت ...

هیچی همون لحظه به راه کج هدایت میشد😠😐

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا زنه موجی شده فکر کرده مثلا از قصد اینکارو کردی😐😐🤔🤔😒😒😒😂😂😂

بگو میدونستم ذهنت انقدر مریضه نمیومدم جلو درت میرفتم از کوچه کمک میاوردم

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️