2777
2789
عنوان

درد پریودی

114 بازدید | 26 پست

برا تسکین درد پریودی به جز قرص 

چی خوبه ؟؟؟ 

من دردای وحشتناک میگیرم جوری که میرم بیمارستان سرم میزنن 

مفنامیک اسید دیگ‌اصلا اثر نداره برام حتی ۳ تا ک میخورم هم اثر نداره 

شیر گرم و زردچوبه هم میخورم فایده نداره

چای دارچین هم اثر نداره اصلا😥😥😥

چی استفاده کردین خوب بوده به منم بگین ممنون میشم❤

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه اینطوری بودی؟

اره

فقط سری اول ک پریود شدم اینطوری نبودم از ماه بعدش هر ماه همینطوریم 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
تحمل

نمیشه واقعا خیلی وحشتناکه 

ماه پیش ساعت ۳ تا ۷ صبح تو اتاق گریه میکردم که کسی بیدار نشه از درد😐

همدردیم هر چی بدبختی و کوفت و زهرماره رو دوش زنه

😥😥😥😥

وای منم دردام داره شروع میشه اگه شروع بشه 7 روز تمام به خودم میپیچم لعنتی.. من اصن قرص نمیخورم ولی ابجوش با نبات زعفرانی میخورم بدکی نیست گاها کامل دردمو تسکین میده بعضا مث الان با سه لیوان هیچ تاثیری نداره باید تحمل کنی دیگه

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
وای منم دردام داره شروع میشه اگه شروع بشه 7 روز تمام به خودم میپیچم لعنتی.. من اصن قرص نمیخورم ولی ا ...

منم تا روز اخر درد دارم 

اثر نمیکنه برام اصلا آب نبات و اینا 

منم تا روز اخر درد دارم  اثر نمیکنه برام اصلا آب نبات و اینا

دیگه باید تحمل کنی مث الان من که فقط دارم پیچ میخورم به خودم

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
من خودم اوایل پریودی میرفتم بیمارستان مسکن میزدم تا دردم اروم شه، بعد چند سال با قرصای مسکن و پتو بر ...

پتو برقی؟ 

واقعا خوبه؟