سلام دوستان عزیزان هر چیزی که آرزو دادی نیاز داری من با ایمان کامل راه رسیدن بهشو براتون میگم فقط یک :جملات و کارهایی بهتون عرض میکنم عمل کنید و تکرار و تمرین ، بچه میخای پول ثرؤت ماشین خونه سلامتی و......که دوست داشته باشید رٌ دوم: اینکه برای جواب عجله نکنید شاید چندین روز طول بکشه ولی حتما جواب و درخواستها را دقیق طبق قانون براتون میفرستم ، نه اینکه از خودم چیزی بسازم نه از یه کتاب یاد گرفتم و خودم با تکرار وتمرین به جاهای خوب رسیدم میخام شما هم شریک خوشحالیم باشید ،. امیدکارم شادی سلامتی سعادت برکت ثروت الهی در زندگی همتون رخنه کنه و در نهایت به کل آرزوهاتون برسید
من الان چی برات بفرستم برا پیدا شدنش یا اشتی کردنش مطلب دقیق لطفا اگه قهره یه جریانه اگه گم شده یکی دیگس ،خیلی عذر میخام برا ازدواج هست دوستی یا نه همجنستونه بازم عذر میخام جسارت نشه
لطفا در حد توان تکرار کن اول برای سلامتیش دعا کن بعد جمله ای که براتون میفرستم رامکرر تکرار کن و از خدا بخواه که هر جوری که خیر و صلاح میدونه زندگیتو رقم بزنه بذار عین جمله را پیدا کنم براتون بفرستم شک نکن بیشتر از صد بار تکرار کنی نشونه ای قطعی بهت میده یا متوجه میشی کاملا رفته یا متوجه میشی برمیگرده و بهت خبر میده من ایمان دارم به جمله های تأکیدی
مرسی عزززیزم انشالله،شماهم که از خوبهای سایت هستید موفق و سلامت باشید گلم💞💞💞
عزیزم فدات بشم ماهی ماه کسیکه اینقد به زندگی و حتی در دنیای مجازی مهر میورزه حتما به درجات عالیی رسیده و باز هم میرسه افتخار دوستی میدید بهم از خصوصی ازت فیض ببرم؟
عزیزم من میخوام خونه دار بشم میشه راهنماییم کنی خیلی لطف میکنی
سلام انشالله عزیزم خونه تو دقیق بخواه نقشه ی خونه کامل و دقیق جا و مکانش مشخص کن بعد از خدا بخواه که راه به دست آوردن خونه را جلو پات بزاره و عبارت تآکیدی بساز و هر روز با انرڗی مثبت بگو و تکرار کن، اینجوری : خداوندا بابت خونه ای که بهم داده ای سپاسگزارم خداوندا پول مورد نیاز خرید این خونه را بهم از راهی که خودت میدونی بهم برسان ،،، بیست و یک روز ،وزی سی بار تکرار کن ایشالله جور میشه ولی شک نکن کار خدا به موقع و عالیه