دوستان من خیلی بی سرو زبونم مخصوصا از وقتی ازدواج کردم هم شوهرم هم خواهرشوهرام هم جاریم خیلی سر و زبون دارن من انگار لالم ساده هم هستم با وجودی که تحصیل کرده هم هستم ولی نه حاضر جوابم نه بلدم جواب بدم فقط بعدا حرص میخورم خودمو زود میبازم اینا ریشه در دوران کودکی و نوجوانیم داره ولی الان نمیدونم چیکار کنم واقعا لطفا راهنماییم کنید اگه کتابی در این زمینه میشناسید لطفا معرفی کنید.
به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
منم اولین بار که عضو شده بودم بلد نبودم چیکار کنم به جا تاپیک نظر سنجی زده بودم بعدم تازه چهار ...
😂😂😂😂
به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
در چه حد خب؟ینی اذیتت میکنن و شما سکوت میکنی یا اینکه حرف زدن سخته واست و تو بحثا شرکت نمیکنی؟ولی کلن اگه ریشه در نوجوانی داره به چشم خیلی دیدم اینجور آدما بازم تهش خیلی عوض نمیشن یا از نظرم جواب هایی که میدن خیلی بی تجربگی زیادی توشه در نتیجه اول فقط اعتماد به نفست رو ببر بالا موفق باشی🌹