2777
2789
عنوان

بی سر و زبونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=151012292]عزیزم منم مثل شما بهترین راه اینه که لبخند ملیح بزنی  وقتی هم حرفاشون اذیتت کرد با نگاه بد جو ...[/QUOTE

سعی میکنم

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم
حتما در کودکی مامان بابات عصبی بودن و یا تحقیرت کردن اره؟؟

مامان و بابام عصبی بودن و هستن ولی تحقیرم نمیکردن از سی روز ماه میتونم بگم حداقل پونزده روزش دعوا و اعصاب خوردی بود من از طلاق والدینم میترسیدم و اونا از این مسعله سواستفاده میکردن تا جایی پیش رفت که منزوی شدم تابستونااصلا از خونه بیرون نمیرفتم پیش میومددوماه از خونه بیرون نمیرفتم دوستداشتم عید نوروزممیرفتم مدرسه تا چند ساعت از فضای خونه دور باشم گوشه گیر شدم از عروسی رفتن بدم میومد درونگرا شدم در صورتی که قلبا دوست داشتم شاد باشم و...

مامان و بابام عصبی بودن و هستن ولی تحقیرم نمیکردن از سی روز ماه میتونم بگم حداقل پونزده روزش دعوا و ...

واسه همینه عزیزم

مشکلت چیزی نیس ک حل نشه

یه مدت برو مهمونیا رو تو بحثا شرکت کن

کم کم تو هم مث خودشون میشی

فمینیست هستم
واسه همینه عزیزم مشکلت چیزی نیس ک حل نشه یه مدت برو مهمونیا رو تو بحثا شرکت کن کم کم تو هم مث ...

الان دیگه ازدواج کردم کمی بهتر از قبلم حداقل اعصابم کمتر داغون میشه دوس دارم برم باشگاه برم کلاس رقص کلاس های هنری چون تو یه سری زمینه های هنری هم علاقه دارم هم استعداد متاسفانه با این بیماری جایی نمیشه رفت