2777
2789
عنوان

یکم وحشت کنید از خلقت خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالااینا به کنار...جنین تو شکم مادر ازراه دهان و بینی نفس نمیکشه و کلا تو مخاط قرار داره بعد تا میاد بیرون شروع به نفس کشیدن میکنه و بدون هوا هم نمیتونه زندگی کنه...

واقعا عجیبهههههه

چجوری مخاط و حل نمیکنه؟؟؟؟ اسید معده ک همون هیدروکلریک باشه رو با جوهر نمک مقایسش میکنن  برا ...

فکر کنم شما راجب واکنش اسید و باز اطلاعات ندارین. اسید و باز همدیگرو خنثی میکنن کسی کسیو حل نمیکنه

انسان ها تنها به مهر برترند به یکدیگر❤
چ تاپیک خوبی زدیدچقدوقت بودهمچین چیزی ندیده بودم همش خیانت

بنده عاشق امیرالمومنین هستم 

بین همه حرف های عالی ایشون سعی میکنم اون هایی که برای ما جالب تر باشه بزارم 

انشالا روز های اینده هم اینطور خواهم بود

ممنون ازتاپیکت، خیلی وقت بود به خیلی چیزا فکر نکرده بودم، دمت گرم 

خواهش میکنم 

امیدوارم تاپیک های بعدی که درباره عجایب از زبان مولا علی علیه السلام هست رو ببینید

خوشحالم واقعن حرفهای حضرت علی حکیمانه واموزندس

امیر کلام هستند 

همه چی تمومه 

ابر و باد و مه و خورشید و فلک کاتب شدند 

خوشنویسان علی بن ابیطالب شدند

حالااینا به کنار...جنین تو شکم مادر ازراه دهان و بینی نفس نمیکشه و کلا تو مخاط قرار داره بعد تا میاد ...

و فورا سینه ی مادرشو میخواد برای مکیدن. این یعنی خدایی هست که قبل تولد همه چی رو بهمون آموخته.. خلقت خدا واقعا شگفت انگیزه..