2777
2789
عنوان

بیاین ک بیچاره شدم........

325 بازدید | 15 پست

بچه. ها من یه مخاطب مزاحم تلگرام داشتم  ک فقط ایدیشو داشتم  اونم  فقط ایدی داشت بعد یه روز اومدم بلاکش کنم دستم خورد ادد کانتکت زدم بعد من شماره رو زده بودم نوبادی اونم فکر کنم زده بود مخاطبین من...

پرسیدم گفتن شمارت نمیره واسش ولی الان با گوشی مامانم چک‌ کردم اونجا ک میخوام ادد کانتک بزنم یه تیک داره share my phone number with بعد وقتی من  اونو اشتباهی زدم ادد کانتکت این  تیکو برنداشتم

شمارم واسش رفته نه؟⁦☹️⁩

البته نمیدونم تلگرام اون چطوری بود ک این تیکو نداشت

اگ تیک آبی رو برنداری شمارت میوفته براش

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی تلگرام ادش کردم فقط بعد شماره رو وقتی وارد صفحه چت بشه میبینه؟

اره وقتی ای دیتو سرچ کنه بیاد پی ویت شمارتو میبینه

برو حذف کن از مخاطبینت دوباره ادش کن‌تیک‌ابی رو بردار

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
اره وقتی ای دیتو سرچ کنه بیاد پی ویت شمارتو میبینه برو حذف کن از مخاطبینت دوباره ادش کن‌تیک‌ابی رو ...

همون لحظه سریع حذفش کردم...

میخواستم بدونم به جا نام کاربریم شمارم میاد یا وقتی وارد صفحه چت بشه؟

همون لحظه سریع حذفش کردم... میخواستم بدونم به جا نام کاربریم شمارم میاد یا وقتی وارد صفحه چت بشه؟

ن دیگ اگ حذفش کردی همون موقع نمیوفته براش 

امکان داره تو همون لحظه ک اددش کردم دیده باشه😪

مگ‌دیگ‌خیلی بد شانس باشی که همون‌لحظه انلاین باشه و تو پی وی شما 😂