2777
2789
عنوان

خانومای راننده بیاین به لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 27 پست
منم جلسه پنجمم  دقیقا اینجوریم هول که بشم اصلا ترمز و گازو تشخیص نمیدم از هم☹

دقیق منم همینطور.تاالان چیا یاد گرفتی؟

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیق منم همینطور.تاالان چیا یاد گرفتی؟

دنده ۱و ۲ و۳(البته دنده از ۲ به ۳ عوض کردن سخته واسم)

دور یک فرمانه و دور دوفرمانه

دنده عقب

مربیم یکم هوله به نظرم

البته من اصلا با ماشین شخصی تمرین نکردم

ففط تمرین      تا ترست بریزه عادی میشه من امروز شهری قبول شدم تمومید توام میتونی

😍😍😍😍

خیلی سخته؟؟چیا رو باید رعایت کرد؟؟

چون میگن خیلی به چیزای ریز توجه میکنن

منم جلسه پنجمم  دقیقا اینجوریم هول که بشم اصلا ترمز و گازو تشخیص نمیدم از هم☹

سعی کنین اعتماد بنفس داشته باشین اگه اینجور باشین خیلی از آقایون بدتر هولتون میکنن که قاطی کنین و تصادف کنین واسه خنده خودشون واسه من پیش اومده البته من پروتراز اونام مثلا پشت سرم زیاد بوق بزنه الکی منم پشت اون کلی بوق میزنم که روش کم بشه تازه به شوهرم میگم قفل فرمون برام بگیر پرو بازی دراوردن بزنمشون ،😁😁😁😁

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
سعی کنین اعتماد بنفس داشته باشین اگه اینجور باشین خیلی از آقایون بدتر هولتون میکنن که قاطی کنین و تص ...

بابا دم شما گرم

من کلا آدم استرسی هستم

حالا نمیدونم باید چیکار کنم،از طرفی واقعا رانندگی هم لازم دارم😕

😍😍😍😍 خیلی سخته؟؟چیا رو باید رعایت کرد؟؟ چون میگن خیلی به چیزای ریز توجه میکنن

نه سخت نیس من دوبار افتادم چون اون دوبار ب خودم سخت گرفته بودم امرور عادی بودم‌میگفتم یا میشع یا نمیشه    دنده ۳ دورتک فرمان ودوفرمان وپارک دوبل و دنده عقب وراهنمازدن و استثنا گفتن مهمه

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩
استثنا گفتن؟؟؟

اره   هروقت جلوی درپارک کردی یا مثلا دوخط ممتدبود خیابون خواسی دوربزنی یا پارک دوبل کنی باید ب افسر بگی استثنا بعد بکنی

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩
بابا دم شما گرم من کلا آدم استرسی هستم حالا نمیدونم باید چیکار کنم،از طرفی واقعا رانندگی هم لازم د ...

،🤓🤓🤓🤠منم استرسی ام ولی مربیم خانم بود حتی میبردم گاهی خیابون شلوغ و میگفت باید زرنگ باشی و حولت نکن آقایون که آبروی زنا رو ببری و در ثانی سعی کن رو خودت کار کنی البته من کنار شوهرم خیلی استرس میگیرم رو ماشینش حساسه ولی تنهایی راحتم

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
،🤓🤓🤓🤠منم استرسی ام ولی مربیم خانم بود حتی میبردم گاهی خیابون شلوغ و میگفت باید زرنگ باشی و حولت ...

ماشین ما هم صفره،اینم خودش یه استرسیه واسم....

اما سعی خودمو میکنم که پرچممونو ببرم بالا😎

ماشین ما هم صفره،اینم خودش یه استرسیه واسم.... اما سعی خودمو میکنم که پرچممونو ببرم بالا😎

آفرین عزیزم..

😁😁😁😁