2777
2789
عنوان

اونایی ک تو زندگیشون اهل برنامه ریزی هستن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 35 پست
بولت ژورنال چیه؟

یه دفتر برنامه ریزی رنگی هست...تمام برنامه هات توش مینویسی اهدافت 

واسه یکماه برنامه میریزی...در مورد پس انداز..مرتب کردن خونه..به خودت رسیدن   درس خواندن و 

تو نت سرچ کنی بهتر دستت میاد 

ولی انجام بده خیلی به جهت دادن به کارا و برنامه ها و اهدافت کمک میکنه

اول با خودت عهد کن که فعال ....زرنگ .....کاری......ونسبت به زندگی یا شغل ت یا خونه ت یا درس وکنکورت یه تعهد خاصی داری وتا انجام ندی اون رضایت رو ازخودت نداری ......وقتی با خودت دراین زمینه درگیر بشی وبا خودت عهدوپیمان بستی وبه خودت قول دادی که من میتوانم وخواهی دید که انجام خواهم داد بعد میتوانی با همت والا وقبراق برنامه ریزی که دوستان بهت گفتند انجام بدی پس باید اول خودسازی وبازسازی خودت .....

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی بی اراده و بی حوصلم چجوری این عادتامو درست کنم خیلی دارم اذیت میشم😭

خوب ببین یهو نیا تمام بنویس از کم شروغ کن...

مثلا امروز یه اهنگ‌شاد گوش بدی...یا ۱۵ پیاده روی کنی...یا هر چیزی اوردم سرجاش بزارم

اول تمام مشکلات خودت رو برگه بیار بعد بتویس دوست داری چطور باشی بعد واسه رسیدن باید چکار کنی

اول با خودت عهد کن که فعال ....زرنگ .....کاری......ونسبت به زندگی یا شغل ت یا خونه ت یا درس وکنکورت ...

درسته👌👌👏👏

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
خوب ببین یهو نیا تمام بنویس از کم شروغ کن... مثلا امروز یه اهنگ‌شاد گوش بدی...یا ۱۵ پیاده روی کنی.. ...

وای مغزم خیلی درگیره😑خیلی وقته میخام همینارو بنویسم رو یهرکاغذ تا خودمو درست کنم

ولی خیلی سختمه یجوریم😓ارامش ندارم یه لحظه

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
منم ازاعماق دلم برات دعا میکنم دراین راه موفق بشی 

ممنوووونم ازت🌹🌹🌹🌹واقعا ب دعا نیاز دارم

توروخدا خیلی واسم دعا کن😭😭😭حس خیلیییییی بدیه

من دفترش خریدم‌واسه یکستال شبیه سررسید ...واسه برنامه یکسال برگه داره...واسه ماه...هفته و روز ببینم ...

من ک تازه میخام شروع کنم بنظرتون یکسالشو بخرم خوبه؟؟؟؟

من خیلی بی اراده و بی حوصلم چجوری این عادتامو درست کنم خیلی دارم اذیت میشم😭

دراین راه ازخودت غیرت وتعصب نشون بده وبه خودت بگو تومیتوانی ومیدونم که تودراین راه موفق میشی ....شک نکن که بهترین ها میشی...من بهت قول میدم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ممنوووونم ازت🌹🌹🌹🌹واقعا ب دعا نیاز دارم توروخدا خیلی واسم دعا کن😭😭😭حس خیلیییییی بدیه

صددرصد برات دعا میکنم 

دراین راه ازخودت غیرت وتعصب نشون بده وبه خودت بگو تومیتوانی ومیدونم که تودراین راه موفق میشی ....شک ...

همین کار رو میکنم،خدا کنه بتونم چون خیلی دارم اذیت میشم😓😓زندگیمم بخاطر این رفتارام تکراااااری شده همش روزمرگی های مزخرف

خیلی بده خیلیییی