2777
2789

چجوری برنامه ریزی میکنید

چجوری طبق برنامتون پیش میرید

توروخدا راهنماییم کنید

یه مثال هم بزنید😓😓😓😓😓😓😓

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

من برنامه ریزی هفتگی ماهانه روزانه دارم

نمیدونم چجوری اینجوریم از نوجوونی کارامو مینوشتم ذو کاغذ و قرارهامو خیلی بده تا انجامشون ندم تیک نزنم هرروز نمیتونم بخوابم 

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برنامه ریزی هفتگی ماهانه روزانه دارم نمیدونم چجوری اینجوریم از نوجوونی کارامو مینوشتم ذو کاغذ و ...

رو کاغذ عادی مینویسین؟،

یا از این دفترای مخصوص برنامه ریزی؟؟

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
برای انجام ندادن برنامه جریمه بزار و خودت مواخذه کن

چ جریمه ای

بنویس...از بولت ژورنال استفاده کن  خیلی کمک میکنه

تاثیر داره؟؟؟،

رو کاغذ عادی مینویسین؟، یا از این دفترای مخصوص برنامه ریزی؟؟

رو کاغذ عادی البته کارا و اهداف سالانه مو تو یه دفتر مینویسم 

رو کاغذ عادی البته کارا و اهداف سالانه مو تو یه دفتر مینویسم 

چجوری همشو انجام میدین؟؟؟؟

من خیلی بی حوصلم و بخاطر همین از همه  کارام عقب میمونم

کاری داشته باشم همش خودمو گول میزنم ک انجامش ندم

تاثیر داره؟؟؟،

ببین اول باید خودت مدیریت کنی واسه خودت قانون بزار

با نوشتن میدونی برنامه ماه هفته یا فردات‌چیه..

صبح‌بیدار نمیشی بگی امروز چکار کنم بعد بگی ولش کن فردا..

من چندساله استفاده میکنم حتی محرد بودم

واسه انگیزه دفترهای خوشگل و رنگی هست‌بخری..

چجوری همشو انجام میدین؟؟؟؟ من خیلی بی حوصلم و بخاطر همین از همه  کارام عقب میمونم کاری داشته ...

نمیدونم واقعا چجوری همه ش میگم زودتر کارام تموم شه استراحت کنم تا وقتی تموم نشه تو نت و اینا نمیام

ببین اول باید خودت مدیریت کنی واسه خودت قانون بزار با نوشتن میدونی برنامه ماه هفته یا فردات‌چیه.. ...

من خیلی بی اراده و بی حوصلم

چجوری این عادتامو درست کنم

خیلی دارم اذیت میشم😭

نمیدونم واقعا چجوری همه ش میگم زودتر کارام تموم شه استراحت کنم تا وقتی تموم نشه تو نت و اینا نمیام

وای کاشکی منه لعنتی هم میتونستم اینجوری باشم😭😭😭😭