2777
2789

من پریروز بیحال همراه تب وبدن درد....سرفه های خشکمم داشت تازه شروع میشد شبش داروی امام کاظم رو خوردم بعد دوساعتی بدن دردم خوب شد ولی تبم قطع نشد

فرداش تب داشتم همراه سردرد شب دوم طبق دستور مصرف کردم

روز سوم کاملن خوببب شدم فقط خیلی کم تب دارم

پسر پنج ماهشه امروز دیدم تب داره اندازه  یک ششم قاشق چایخوری بااب بهش دادم بعد دوساعت تبش خیلی بهتر شده 

لطفا داروی امام کاظم ع رو جدی بگیرین 

کسایی هم که مریض نیستن دستور خاصی داره میتونین تونت سرچ کنید عطاری هم برید میگه بهتون

هرکی خوند واسه ائمه معصومین به خصوص امام موسی کاظم صلوات 

اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

لطفا قبول نداری تو تاپیک من نظر نده برو واسه خودت تاپیک بزن راضی نیستم....

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخام از این به بعد تو تاپیکام بنویسم، اگه کسی مخالفه نظر نده، من راضی نیستم!!! فکر خوبیه

👏👏👏👏👏👏

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
منم میخام از این به بعد تو تاپیکام بنویسم، اگه کسی مخالفه نظر نده، من راضی نیستم!!! فکر خوبیه

ایده خوبی بود😂

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
برا بچه پنج ماهه ضرر نداره؟

نه فقط کم باشه خیلی کم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
امامکاظم مگه دارومیده

تو رو حت

قبلا داده😂😂😂

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.