2777
2789
عنوان

خانومای باردارکمک😢

281 بازدید | 40 پست

چندروزه ب شدت عصبی شدم باهمه دعوا میکنم حرص میخورم سرهمه دادمیزنم دیگه خسته شدم کسی اینطوری بوده چیکارکنم اروم بشم خسته شدم اونقدر امروز حرص خوردم ک ضربان قلبم رفت بالا

❤Put Your Trust In God❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لوس حساس شده بودم ی چند هفته.البته بیشترش بخاطر کرونا تو خونه موندن بود

مکملاتو دقیق میخوری؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

نوسانات هورمونیه .خوب میشی عزیزم

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
طبیعیه منم خیلی عصبیم تواینجورمواقع شوهرم سریع میبره بیرون تاحالوهوام عوض شه یاسریع میرم حمام

امروز شوهرم کل خونه رو تمیز کرد حیاطو شست غدا پخت اخرش سرش داد زدم‌ک چرا یدونه اشغال روزمین هست بعدشم بی دلیل گریه کردم اصلا واس خودمم‌ قابل درک نیس رفتارام

❤Put Your Trust In God❤