2777
2789

بچه هامن روز۱۳رفتم سونو گفت فولیکول‌۲۱ و ۱۹داری همون روز امپول زدم و روز۲۵سیکل چون‌ شوهرم قراربودبره مسافرت رفتم ازمایش دادم منفی بود من‌همیشه بعدازامپول ۱۸روزبعدش پریود میشم زیر دلم تخمدونام و کمرم درد میکنه‌ احساس گرگرفتکی دارم خاب الو ام ک کمی هم تهوع‌دارم نمیدونم ازمایش راست بوده یانه😔پولی‌ کیستیکم و ماه سومه امپول میزنم‌‌ و لتروزول و کلوموفین هم خوردم 

عزیزم باید با ی پزشک مشورت کنی.

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز نگذشته تقریبا شش روز مونده 

خب از الان نمیشه نظر داد پس

چون همه این حالتا شبیه حاملگین ولی همین حالتا رو قرصا و امپولا هم ایجاد میکنن.

صبر کن 

بنظرم دو ماه دیگه یه نینی تو دلت هست.

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

بنظررشما میشه واسه تست زود بوده باشه ؟ و هنوزم امید داشت؟ من مجبور بودم برم تست بدم چون مسافرت شوهرم بستگی ب بارداربودنم داشت یعنی ۱۳ پری شبش من امپولو زدم وروز۲۵ ازمایش دادم 

خب از الان نمیشه نظر داد پس چون همه این حالتا شبیه حاملگین ولی همین حالتا رو قرصا و امپولا هم ایجاد ...

قربون دهنت عزیزم😔 دو ساله اقدامم خسته شدم شوهرم باید بره مسافرت بیچاره همه کاراش درهم برهم شده 

خیلی عجله کردی زود دادی ازمایش.ببین درکت میکنم ولی تا از موعدت نگذشته اصلا توجه نکن به علائم

هرچی  کوشش میکنم نمیشه توجه نکنم😔 الان ک گفت منفیه من نا امید شدم و کمی بی توجه شدم نسبت ب علایم یعنی بنظرتون میشه دروغ باشه ا؟

هرچی  کوشش میکنم نمیشه توجه نکنم😔 الان ک گفت منفیه من نا امید شدم و کمی بی توجه شدم نسبت ب علا ...

گفتم که درکت میکنم.ممکنه باشی ممکن هم هست که...

توکل کن بخدا .سرتو گرم کن ب کاری چیزی تا کمتر بهش فکرکنی

قربون دهنت عزیزم😔 دو ساله اقدامم خسته شدم شوهرم باید بره مسافرت بیچاره همه کاراش درهم برهم شده  ...

قانون جذب استفاده کن خانومی.

خیلی کاربردیه.

منم استفاده میکنم.

تو نت سرچ کن

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒