2777
2789
عنوان

چالش دروغ صدف بیوتی،مرد های پشمالو

1181 بازدید | 61 پست

دیدین بعضی از مرداش چقدر پشم داشتن؟

حتی پشت کمرشون و پشت سرشونه هاشون

اینهمه پشم چرا واقعا😐😐

نمیریزه تو خونه اینا؟

واقعا وحشتناکه

باید تو جلسه خواستگاری لباس دومادو دربیارم چک کنم ببینم پشمالویی چیزی نباشه اگر هم ک بود و من عاشقش شدم میفرستمش لیزر تمام بدن

🌺good vibes only🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیریزه ک مگه گربس!!

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

وای از پشم متنفرم😑😑😑

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
من که دوس دارم مرد پشمالو😍🤣 موهای ما که تو خونه میریزه بذار پشم اونام بریزه

پشم تا مو😐😐😐😐

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖

از صدف بیوتی متنفرم ، اگر پیج فافا گرام رو فالو کنید خیلی بهتره 

ببخشید نظرمو گفتم حالا شاید شما خوشتون بیاد اما بنظرم فافا مفید تره

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

من مردی که ریش داشته باشه خوشم میاد وگرنه تامام.

ولی با حرفت موافقم. مرد پشمالو خوب نی😂😂

ماکانیم اونم اصیلللللل. . 😂💔دوستون دارم نی نی سایتاااا هیچجا مث نی نی سایت نی. حتی مامی گپ💔😂😂😂😂😂

نه والا اصن شوهر پشمالو حال میده پشمهاشم نمیریزع ک

چندی پیش شنیدم که مردی میگوید:زن مثال لیمو شیرین است.تا دست میزنی تلخ میشود🍋کسی نبود به او بگوید:تا کارد بر دل لیمو شیرین نزنی تلخ نمیشود♥➷